Er zijn veel combinaties van ingrediënten die resulteren in heerlijke gerechten in Disney Dreamlight Valley. Onder die ingrediënten is Peanut er één. Wil je een heerlijk gerecht maken met Pinda’s, maar kun je Pinda’s nergens vinden? Maak je geen zorgen, in dit artikel zullen we alle details bespreken over hoe je Peanuts kunt kopen in Disney Dreamlight Valley. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

Nieuwe free-to-play levenssimulatie van Gameloft, in Disney Dreamlight Valley, gebruikers krijgen de vrije hand om hun eigen universum te creëren. Er zijn tal van geliefde personages om te ontmoeten, plaatsen om te verkennen en cosmetica om je avatar te personaliseren, geïnspireerd door andere geweldige games zoals Animal Crossing.

Disney Dreamlight Valley: Peanuts kopen

We weten dat er veel recepten zijn in Disney Dreamlight Valley. Verschillende recepten vereisen ook verschillende ingrediënten. De game bevat veel ingrediënten die gemakkelijk te vinden zijn als je op de juiste locaties zoekt. Je kunt ook een paar ingrediënten en zaden kopen in winkels die in het spel aanwezig zijn. Maar het verkrijgen van pinda’s is niet zo eenvoudig als het verkrijgen van andere ingrediënten. Je zult Peanuts nergens in de buitenwereld van Disney Dreamlight Valley kunnen vinden. Je kunt ze ook niet in een winkel kopen, omdat ze aanvankelijk ook niet in de winkels aanwezig zijn. Dus de vraag rijst: hoe vind je pinda’s?

Om toegang te krijgen tot Peanuts in het spel, moet je eerst naar Chez Remy’s Pantry gaan. De voorwaarde hiervoor is dat je een zoektocht moet voltooien met de naam Remy’s Receptenboek. Om deze zoektocht te ontgrendelen, moet je je vriendschapsniveau met Remy verhogen. Je moet het vriendschapsniveau van niveau 4 met hem bereiken om dit te doen.

Het lijkt erop dat Remy de gewoonte heeft om de Recepten te vergeten, en hier moet je hem helpen. Je moet receptenboeken voor hem vinden, zodat het vergeten van recepten geen verschil maakt. Er zijn drie boeken die je moet vinden in deze zoektocht, en je moet ze aan Remy geven. Na het voltooien van de quest, moet je naar Parijs gaan. Navigeer naar het Ratatouille-rijk dat je in het Droomkasteel kunt vinden. Daar vind je Peanuts. Kom terug naar Remy en geef hem de Peanuts. Hierna kun je Peanuts kopen bij de Chez Remy Pantry die 200 dollar (Star Coins) kost voor een enkele zak.

Dit ging dus allemaal over Hoe Peanuts te verwerven in Disney Dreamlight Valley. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.

Geef een antwoord