In Disney Dreamlight Valley zijn er allerlei unieke en kleurrijke desserts die door spelers kunnen worden gemaakt. Desserts kunnen wat lastiger zijn om te maken, omdat ze vaak meer ingrediënten nodig hebben om te koken in tegenstelling tot andere recepten. Omdat er meer ingrediënten nodig zijn, betekent dit ook dat Disney Dreamlight Valley- spelers meer energie terugkrijgen door het te eten.

Een voorbeeld van een zeer kleurrijk dessert zijn de Wonderland Cookies, die er precies zo uitzien als die uit Alice in Wonderland. Het recept vereist nogal wat ingrediënten, maar deze gids laat spelers zien hoe ze Wonderland Cookies kunnen maken.

Hoe Wonderland-koekjes te maken

Dit zeer levendige dessert is gemaakt met één tarwe, één vanille, één boter en één suikerriet. Hoewel sommige recepten flexibel zijn in wat ze kunnen gebruiken om ze te maken, is dat niet het geval voor Wonderland Cookies.

Spelers van Disney Dreamlight Valley moeten deze exacte ingrediënten gebruiken, anders krijgen ze geen Wonderland Cookies. De ingrediënten zijn ook vrij eenvoudig te krijgen, dus het duurt niet lang voordat spelers alles hebben wat ze nodig hebben om deze koekjes te maken.

Hoe de ingrediënten voor Wonderland-koekjes te krijgen?

Van de ingrediënten die worden gebruikt om Wonderland Cookies te maken, moeten er twee worden gekocht of gekweekt door Disney Dreamlight Valley- spelers. Dat zou tarwe en suikerriet zijn, die kunnen worden gekocht bij respectievelijk Goofy’s Stall in de Peaceful Meadows en Dazzle Beach.

Als spelers wat Star Coins willen sparen, kunnen ze deze gewassen zelf verbouwen. Vanille kan worden geoogst in het Sunlit Plateau-bioom. Er kan op elk moment een beperkt bedrag worden verkregen, dus Disney Dreamlight Valley- spelers moeten ervoor zorgen dat ze een Companion meenemen om wat extra vanille te krijgen terwijl ze toch bezig zijn.

Het laatste ingrediënt dat spelers nodig hebben voor Wonderland Cookies, boter, kan alleen bij Remy in zijn restaurant worden gekocht. Om dat te doen, moeten spelers echter de zoektocht hebben voltooid om Remy naar hun dorp te brengen. Zodra dat is gebeurd en zijn restaurant is gebouwd, kunnen spelers ingrediënten van hem kopen voor minder dan 1.000 Star Coins. Nadat ze al deze ingrediënten hebben gekregen, kunnen Disney Dreamlight Valley- spelers Wonderland Cookies maken.

Wat kan er nog meer worden gedaan met Wonderland-koekjes?

Naast het opeten van energie, kunnen Disney Dreamlight Valley- spelers Wonderland-koekjes maken en deze aan al hun Disney-vrienden geven. Elke dag is er een kans dat een item in het spel het favoriete item is van een personage in het dorp.

Er is geen manier om te voorspellen wat het favoriete dagelijkse item voor de volgende dag zal zijn, dus als spelers een aantal kisten willen maken en items willen opslaan om zich voor te bereiden, is dat zeker een goede strategie. Met veel updates in het verschiet, kan het nooit kwaad om goed gevuld te zijn met allerlei items.

Disney Dreamlight Valley is nu beschikbaar op Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord