Fortnite viert momenteel zijn vijfde verjaardag en spelers kunnen meedoen aan de festiviteiten door te werken aan de verjaardagsmissies. Deze missies instrueren fans om verschillende acties uit te voeren, en ze zullen verjaardagscadeautjes moeten gooien en verjaardagstaart moeten consumeren in verschillende wedstrijden voordat alles gezegd en gedaan is. Om die twee speurtochten te voltooien, moeten spelers weten waar ze verjaardagscadeautjes en verjaardagstaart kunnen vinden in Fortnite Seizoen 4, en deze gids is hier om ze in de goede richting te wijzen.

Fortnite: Locaties voor verjaardagscadeaus

Verjaardagscadeautjes verschijnen als vloerbuit voor de duur van Fortnite ’s 5e verjaardagsevenement, en spelers wordt daarom geadviseerd om hun zoekopdrachten te concentreren op locaties met een overvloed aan dat type buitbron. Hoewel de meeste genoemde locaties aan die beschrijving voldoen, zijn Rocky Reels, Synapse Station en Chonker’s Speedway enkele van de beste plekken om naar verjaardagscadeautjes te zoeken, en fans moeten van plan zijn om daar te landen bij het starten van een wedstrijd.

Merk op dat verjaardagscadeaus van legendarische zeldzaamheid zijn, wat betekent dat fans die aan deze zoektocht werken, op zoek moeten naar oranje voorwerpen. Gelukkig lijken deze items niet zo zelden te verschijnen als een typisch legendarisch wapen in Fortnite, en fans zouden ze met enige regelmaat moeten tegenkomen. Wanneer een speler uiteindelijk een verjaardagscadeau vindt, moet hij het oppakken, het op dezelfde manier gooien als elk ander item dat kan worden gegooid, en vervolgens de buit verzamelen die erin zit.

Fortnite: locaties voor verjaardagstaarten

Verjaardagstaarten zijn te vinden op veel van de genoemde locaties die verspreid zijn over de kaart van Fortnite, en ze hebben de vorm van een grote cake omringd door kleinere plakjes. Terwijl fans waarschijnlijk verjaardagstaarten tegenkomen terwijl ze naar cadeaus zoeken en in het algemeen deelnemen aan hun wedstrijden, is hier een kaart die enkele posities markeert waar het dessert kan verschijnen:

Als een snel punt van nadruk, vereist de verjaardagstaartzoektocht dat de traktatie in verschillende wedstrijden wordt geconsumeerd. Dit betekent dat spelers aan ten minste vijf wedstrijden moeten deelnemen om deze zoektocht te voltooien, hoewel ze hun wedstrijden altijd kunnen verlaten nadat ze wat cake hebben gegeten als ze de zaken willen bespoedigen. Er is echter zeker geen gebrek aan activiteiten om deel te nemen aan Fortnite Hoofdstuk 3 Seizoen 4, en fans willen misschien hun zoektochtlogboeken controleren voordat ze een wedstrijd verlaten.

Fortnite is beschikbaar voor Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord