Het webevenement Genshin Impact Trial of the Scorching Sands viert de aanstaande release van Cyno, een vijfsterren Electro-polearm-gebruiker die je op de eerste banner in de versie 3.1-update kunt trekken. Het webevenement loopt van 23 september 2022 tot 28 september 2022 en staat open voor alle spelers. Het duurt maar een paar minuten om dit evenement te voltooien, dus mis de snelle 40 Primogem-voorraad niet.

Begin door naar de officiële webevenementpagina te gaan. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je HoYoverse-account, dat ook je Genshin Impact-account is. Selecteer de juiste server en het juiste personage, aangezien beloningen via in-game mail worden verdeeld.

Hoe het webevenement Trial of the Scorching Sands in Genshin Impact te voltooien?

Dit webevenement is supereenvoudig: je moet Cyno helpen zijn tas in te pakken voordat hij naar de woestijn gaat. Aan de linkerkant van het scherm zie je een lijst met dingen die je moet inpakken:

  • x3 Volledige waterzak
  • x2 Volledig pakket proviand

De twee items zijn omcirkeld in de afbeelding hierboven. Klik drie keer op de waterzak ( linker cirkel ) en twee keer op het pak proviand ( rechter cirkel ). Je kunt op Cyno’s Backpack aan de rechterkant van het scherm klikken om items te verwijderen om ruimte leeg te maken. Zodra de tas vol is, krijgt u bovendien de mogelijkheid om de inventarisslots uit te breiden door het volgende te doen:

  • Deel het evenement.
  • Bekijk de inhoud van de nieuwe versie.
  • Check en volg Genshin Impact op Twitter.

Zodra je alle vereiste items hebt ingepakt, klik je op Ga naar de woestijn aan de rechterkant om Cyno te vergezellen en het webevenement te voltooien. Je wordt beloond met x40 Primogem, x3 Vajrada Amethyst Fragment, x20.000 Mora en x2 Mystic Enhancement Ore. Deze worden binnen vijf tot tien minuten naar je in-game mail gestuurd. Als je de beloningen niet ontvangt, controleer dan of je het webevenement met het juiste account hebt gespeeld.

Bekijk onze Genshin Impact Melody of Dreamlike Wanderings HoYoLAB-evenementgids om nog een eenvoudig webevenement te voltooien.

Geef een antwoord