Hoewel Adopt Me  ongetwijfeld door de meeste spelers wordt erkend als een role-playing-ervaring, bevat het ook een handvol functies waar fans van elk genre van kunnen genieten, inclusief obbys! In feite, tot verbazing van veel spelers, worden de enige badges die beschikbaar zijn in de hele Adopt Me-ervaring verdiend door deze obby’s te voltooien. Een van de gemakkelijkste badges om te verdienen is, naar onze mening, de Ancient Ruins-badge, die je kunt vinden in de korte handleiding hieronder.

Hoe de Ancient Ruins-badge te verdienen in Adopt Me

Zoals hierboven vermeld, wordt elke badge in Adopt Me verdiend door de bijbehorende hindernisbaan te doorlopen en te voltooien, met in totaal zeven badges. Om onze reis te beginnen om de Ancient Ruins-badge te verkrijgen en daarbij de Ancient Ruins-obby te verslaan, moeten we eerst het Obbies-  gebouw op Adoption Island vinden.

Het Obbies-gebouw vinden

Zodra je Adoption Island bent binnengegaan, het belangrijkste gebied van Adopt Me, zoek je naar het grote, zanderige park/speeltuin hieronder afgebeeld en benader je het.

Achter de hoge glijbaan in dit park staat een klein gebouw met de naam Obbies — dit is het gebouw dat we moeten betreden.

Binnen in dit gebouw zijn zeven portalen, één voor elke obby.

Om de Ancient Ruins-badge te verdienen, moeten we, je raadt het al, het Ancient Ruins-portaal betreden.

De oude ruïnes Obby voltooien

Eenmaal binnen in de oude ruïnes, moeten we het einde ervan bereiken door te rennen, springen en klimmen over de verschillende obstakels en platforms. Gelukkig, zoals hierboven vermeld, zou het voltooien van de Ancient Ruins-obby niet al te moeilijk moeten zijn, neem gewoon de tijd en kijk waar je springt terwijl je verder gaat!

Als je het einde van de obby nadert, zou je een klein gebouw moeten zien met het label Finish! – als je dit gebouw binnenloopt, teleporteer je terug naar het hoofdgebouw van Obbies en verschijnt de Ancient Ruins-badge op je scherm. Gefeliciteerd, je hebt met succes een obby van niveau vier voltooid en de bijbehorende badge verdiend!

Op zoek naar meer Adopt Me-content? Bekijk onze recente handleidingen over hoe u de Coastal Climb-badge in Adopt Me – Roblox kunt krijgen of hoe u de Pyramid-badge in Adopt Me – Roblox kunt krijgen hier op Volsiz!

Geef een antwoord