Hoewel Adopt Me  ongetwijfeld door de meeste spelers wordt erkend als een role-playing-ervaring, bevat het ook een handvol functies waar fans van elk genre van kunnen genieten, inclusief obbys! In feite, tot verbazing van veel spelers, worden de enige badges die beschikbaar zijn in de hele Adopt Me-ervaring verdiend door deze obby’s te voltooien. De eenvoudigste van deze badges om te verdienen, de Miniworld-badge, vind je in de korte handleiding hieronder.

Hoe de Miniworld-badge te verdienen in Adopt Me

Zoals hierboven vermeld, wordt elke badge in Adopt Me verdiend door de bijbehorende hindernisbaan te doorlopen en te voltooien, met in totaal zeven badges. Om onze reis te beginnen om de Miniworld-badge te verkrijgen en daarbij de Miniworld-obby te verslaan, moeten we eerst het Obbies-  gebouw op Adoption Island vinden.

Het Obbies-gebouw vinden

Zodra je Adoption Island bent binnengegaan, het belangrijkste gebied van Adopt Me, zoek je naar het grote, zanderige park/speeltuin hieronder afgebeeld en benader je het.

Achter de hoge glijbaan in dit park staat een klein gebouw met de naam Obbies — dit is het gebouw dat we moeten betreden.

Binnen in dit gebouw zijn zeven portalen, één voor elke obby.

Om de Miniworld-badge te verdienen, moeten we, je raadt het al, de Miniworld-portal betreden.

De Miniworld Obby voltooien

Eenmaal binnen in de Miniworld Obby, moeten we het einde ervan bereiken door te rennen, springen en klimmen over de verschillende obstakels en platforms. Gelukkig is de Miniworld Obby slechts een moeilijkheidsgraad van één ster, dus het zou een makkie moeten zijn om er doorheen te rennen. Vergeet niet om je tijd te nemen en aandacht te besteden aan waar je springt terwijl je verder gaat!

Als je het einde van de obby nadert, zou je een klein gebouw moeten zien met het label Finish! – als je dit gebouw binnenloopt, teleporteer je terug naar het hoofdgebouw van Obbies en verschijnt de Miniworld-badge op je scherm. Gefeliciteerd, je hebt met succes een obby van niveau één voltooid en de bijbehorende badge verdiend!

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u de King’s Remains-badge kunt krijgen in Roblox 3008 of Hoe u alle badges kunt krijgen in Evade – Roblox hier op Volsiz!

Geef een antwoord