Hoewel Adopt Me ongetwijfeld door de meeste spelers wordt erkend als een role-playing-ervaring, bevat het ook een handvol functies waar fans van elk genre van kunnen genieten, inclusief obbys! In feite, tot verbazing van veel spelers, worden de enige badges die beschikbaar zijn in de hele Adopt Me-ervaring verdiend door deze obby’s te voltooien. Een van de moeilijkere badges om te verdienen, de Pyramid-badge, vind je in de korte handleiding hieronder.

Hoe de Pyramid-badge te verdienen in Adopt Me

Zoals hierboven vermeld, wordt elke badge in Adopt Me verdiend door de bijbehorende hindernisbaan te doorlopen en te voltooien, met in totaal zeven badges. Om onze reis te beginnen om de Pyramid-badge te verkrijgen en daarbij de Pyramid-obby te verslaan, moeten we eerst het Obbies- gebouw op Adoption Island vinden.

Het Obbies-gebouw vinden

Zodra je Adoption Island bent binnengegaan, het belangrijkste gebied van Adopt Me, zoek je naar het grote, zanderige park/speeltuin hieronder afgebeeld en benader je het.

Achter de hoge glijbaan in dit park staat een klein gebouw met de naam Obbies — dit is het gebouw dat we moeten betreden.

Binnen in dit gebouw zijn zeven portalen, één voor elke obby.

Om de Pyramid-badge te verdienen, moeten we, je raadt het al, het Pyramid-portaal betreden.

De Pyramid Obby voltooien

Eenmaal binnen in de Pyramid Obby, moeten we het einde ervan bereiken door te rennen, springen en klimmen over verschillende obstakels en platforms. Het grootste advies dat we kunnen geven om u te helpen deze obby met succes af te ronden, is: neem de tijd ! Er is geen haast om deze obby te voltooien – ga in je eigen tempo en ga alleen vooruit als je er klaar voor bent, want als je sterft, zul je helemaal aan het begin respawnen!

Als je het einde van de obby nadert, zou je een klein gebouw moeten zien met het label Finish! – als je dit gebouw binnenloopt, teleporteer je terug naar het hoofdgebouw van Obbies en verschijnt de Pyramid-badge op je scherm. Gefeliciteerd, je hebt met succes een obby van niveau vijf voltooid en de bijbehorende badge verdiend!

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over hoe u de End of World-badge kunt krijgen in Roblox Livetopia of hoe u de Why-badge in Slap Battles – Roblox kunt krijgen hier op Volsiz!

Geef een antwoord