Het vinden van Flutter Slimes en Slime Rancher 2 Nectar is vrij belangrijk als je belangrijke bronnen wilt maken en de wereld van Rainbow Island volledig wilt openen. Deze nieuwe slimes en hun favoriete eten zijn echter behoorlijk lastig te vinden zonder de hulp van een gadget – of twee specifiek. Dus hier is hoe je Slime Rancher 2 Flutter Slimes en Nectar kunt vinden.

1. Maak de grondstoffenoogstmachine

Het eerste dat u moet doen, is de meest elementaire upgrade voor uw Vac maken. Het heet de Resources Harvester. Je vindt de Fabricator in een kelder net achter je huis in de serre, waar je je Vac kunt upgraden.

Je kunt de Resources Harvester bij de Fabricator ontgrendelen door 10 Cotton Plorts te verzamelen van Cotton Slimes, die je rond het Conservatorium vindt. Deze op konijnen geïnspireerde Slimes zijn dol op wortels – een andere gemakkelijk beschikbare hulpbron in dit vroege stadium – dus voer ze wat en verzamel de Cotton Plorts voordat je ze aan de rechterkant van de Fabricator voedt.

Let op – als je ze watersla geeft, geven ze je eigenlijk twee percelen.

2. Ontgrendel Ember Valley

Zodra je je Resources Harvester hebt, ga je naar beneden langs het hoofdgebied totdat je de Pink Gordo vindt (ook bekend als een hele grote versie van de klassieke Pink Slimes). Voer het ongeveer 20-30 items en het zal exploderen, zodat je op de schakelaar kunt drukken die het onthult om een ​​portaal te openen naar een nieuw gebied – bekend als Ember Valley.

3. Verzamel 10 stralend erts

Ember Valley is de thuisbasis van een aantal unieke Slimes en hulpbronnen, maar belangrijk voor degenen die op jacht zijn naar Slime Rancher 2 Nectar, je kunt Radiant Ore hier vinden. Stralend erts is te vinden in rotsblokken met roze vierkanten die uit de top steken (zie hierboven), en komt het meest voor hier in Ember Valley.

Nab jezelf 10 en ga dan terug naar de Fabricator.

4. Bouw een jetpack

Met je Radiant Ore veilig aangemeerd in de Fabriator, moet je nu aan de slag met het bouwen van een Jetpack.

Naast de Radiant Ore heb je ook 10 Phosphor Plorts nodig. Dat zijn de plannen van de gloeiende insectenachtige Slimes die je in het donker rond het conservatorium zult vinden. Geef ze wat fruit en verzamel dan de plorts voor de Fabricator zoals voorheen.

Bespaar wat geld – 450 specifiek – en dan heb je alles wat je nodig hebt om de Jetpack te maken. Het hebben van deze gadget in je arsenaal zal cruciaal zijn om het gebied te bereiken waar je Nectar en Slime Rancher 2 Flutter Slimes vindt.

5. Ontgrendel Starlight Strand

Terug in de serre moet je de Cotton Largo vinden (ook bekend als de enorme versie van de Cotton Slime). Geef het 20-30 groenten en laat het exploderen, wat weer een knop onthult om een ​​tweede portaal te openen. Deze keer gaan we naar Starlight Strand.

6. Bereik het zuidelijke deel van Starlight Strand met de jetpack

Nu je Jetpack helemaal is geïnstalleerd, moet je naar het meest zuidelijke deel van Starlight Strand gaan. Het is eigenlijk onmogelijk zonder de Jetpack, dus het is echt een belangrijk item voor deze specifieke expeditie.

7. Hoe Slime Rancher 2 nectar te vinden?

In deze onderste helft van het Starlight Strand-gebied zie je gigantische blauwe bloemen bovenop bomen, grote takken en soms ook rotsen. Als het donker is (na circa 20:00 uur) zie je deze gigantische bloemen grote blauwe bollen produceren – zie hierboven. Deze bollen kunnen worden opgezogen met je Vac en zijn Slime Rancher 2 Nectar, officieel bekend als Moondew Nectar. Dit is het enige voedsel dat Flutter Slimes eet, dus je moet zoveel mogelijk verzamelen als je ze op je boerderij wilt houden, of de Flutter Largo die je in hetzelfde gebied vindt, laten exploderen.

8. Hoe vind je Slime Rancher 2 Flutter Slimes

Nogmaals, het is hier in de onderste helft van de Starlight Strand-kaart dat je Flutter Slimes zult vinden. Maar, in tegenstelling tot de Nectar, komen Slime Rancher 2 Flutter Slimes alleen overdag uit. Het zijn nogal opvallende oranje Slimes met antennes en vleugels.

Geef een antwoord