Slime Rancher 2 is een vredig avonturensimulatiespel dat beschikbaar is op pc en gratis met Xbox Gamepass. Vervolg je ontdekkingstocht als Beatrix en waag je naar de nieuwe landen van Rainbow Island. Er zijn zoveel nieuwe Slimes om te ontdekken en geheimen om te ontdekken. Het is jouw taak om een ​​succesvolle serre vol unieke Slime-varianten samen te stellen, te koesteren en te beschermen tegen de Tarr. Je hebt veel energie nodig om over de grote open kaart te zwerven en te ontsnappen aan Feral Slimes, dus hier is hoe je meer kunt krijgen.

Je energiebalk, gesymboliseerd door de bliksemschicht, bevindt zich linksonder in je scherm, direct onder de gezondheidsmeter. Deze meter blijft op 100 staan ​​als je geen energie-intensieve activiteiten doet. Specifieke fysieke acties, zoals sprinten, zullen echter uw meter beginnen uit te putten.

Je kunt sprinten zolang de meter nog energie in zich heeft. Wanneer het nul bereikt en de meter leeg is, moet u teruggaan naar een wandeling. Energie wordt snel opgebruikt, dus als je probeert te ontsnappen aan Feral Slimes of in een sneller tempo heen en weer door het land gaat, wil je misschien die energiecapaciteit vergroten.

Power Core-upgrade

Om je energie te verhogen, ga je naar je Fabricator in de lagere niveaus van het Conservatorium. Daar vindt u een upgrade genaamd Power Core. Deze upgrade verhoogt je huidige energie tot een capaciteit van 150 in plaats van 100, waardoor je meer afstanden kunt lopen. Deze upgrade vereist 450 Newbucks en 10 Cotton plorts die in je raffinaderij worden gestort.

Gebaseerd op de kleine cirkels onder het Upgrade-pictogram, is de Power Core-upgrade beschikbaar om vier keer te verhogen. Zodra je het echter de eerste keer upgradet, verschijnt het als Opgewaardeerd in je Fabricated, wat betekent dat je het misschien niet verder kunt verhogen totdat je verder bent in het spel of een update is uitgebracht.

Je hebt veel energie nodig om de gekke springerige Slimes rond het eiland bij te houden en te ontsnappen aan de zich verspreidende Tarr-infectie. Spaar de nodige middelen en krijg die Power Core-upgrade om je vaardigheden te verbeteren en je taken gemakkelijker te maken.

Op zoek naar meer Volsiz Slime Rancher 2-inhoud? Bekijk onze handleidingen over hoe u meer inventarisslots kunt krijgen in Slime Rancher 2 of Hoe u de hartmodule kunt krijgen in Slime Rancher 2!

Geef een antwoord