Er zijn veel belangrijke bronnen in Slime Rancher 2 die spelers kunnen vinden en verzamelen. Deze bronnen bevinden zich op veel verschillende locaties over de hele wereld. Een van de bronnen voor het latere spel, Lava Dust, is relatief vroeg in het spel te vinden.

Waar vind je Lava Dust in Slime Rancher 2?

Lava Dust is te vinden op de tweede locatie van Ember Valley. Om dit eiland te bereiken, moeten spelers een teleporter nemen die zich aan het einde van het starteiland bevindt. Eenmaal hier kunnen ze naar de door lava geteisterde gebieden dieper op de landmassa reizen om stromende tuiten van Lava Dust te vinden. Spelers moeten de Resource Harvester gebruiken, een upgrade die is ontgrendeld bij de Fabricator, om de resource uit de grond te halen. In de met lava gevulde gebieden van Ember Valley kan Lava Dust vrij gewoon zijn, maar het terrein en de modder vormen een ernstig gevaar voor de speler, iets om in gedachten te houden.

Waar wordt Lava Dust voor gebruikt in Slime Rancher 2?

In Slime Rancher 2 wordt Lava Dust gebruikt als een knutselitem voor upgrades en ontgrendelingen op hoog niveau. Deze zijn te vinden in de Fabricator onder het Conservatorium. Het is een geweldig idee om Lava Dust bij de hand te hebben, omdat reizen om het te verkrijgen gevaarlijk en belastend kan zijn.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk hoe je Power Core kunt krijgen in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord