In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers meer dan 160 recepten koken met unieke ingrediënten die in verschillende biomen zijn verzameld. De Pan-Seared Bass and Vegetables is een driesterrenrecept in Disney Dreamlight Valley en er zijn maar drie verschillende ingrediënten nodig om te maken. Hoewel sommige van deze recepten gemakkelijk te maken zijn, kunnen andere moeilijk zijn omdat ze een reeks ingrediënten nodig hebben. Hier is hoe spelers het recept voor gebakken baars en groenten kunnen maken in Disney Dreamlight Valley.

Wat zijn de ingrediënten die nodig zijn voor in de pan gebakken zeebaars en groenten in Disney Dreamlight Valley?

De Pan Seared Bass and Vegetables is een driesterrenrecept en er zijn slechts drie ingrediënten nodig. Je hebt een basvis en twee groenten nodig om dit gerecht in Disney Dreamlight Valley te bereiden. Groenten zijn gemakkelijk te verkrijgen omdat je ze op verschillende locaties kunt foerageren of verbouwen. De aangebraden baars en groenten kunnen worden geconsumeerd voor 432 energie, en spelers kunnen het gerecht ook verkopen voor 231 Star Coins. De basvis is het enige ingrediënt dat lastig te vinden is, en hiervoor moeten spelers beginnen met vissen.

Hoe kom je aan zeebaars in Disney Dreamlight Valley?

De Bass-vis kan worden verkregen bij Fishing in een van de waterlichamen of vijvers in Peaceful Meadows, Forest of Valor, Sunlit Plateau en Frosted Heights. Het is een van de meest voorkomende vissen die je in het spel zult vinden. Bezoek een waterlichaam op een van deze locaties en werp eenvoudig een lijn met de Fishing Rod Tool. Je hoeft niet te vissen op witte, blauwe of gouden bubbels, omdat je de basvis kunt krijgen door op elke plek bij een waterlichaam te vissen. We raden aan om een ​​metgezel met een visbonus mee te nemen om je te helpen bij het zoeken naar de zeebaars.

Vraagt ​​u zich af hoe u aan enkele van de unieke ingrediënten kunt komen? Bekijk Hoe vaak paaien paddenstoelen in Dreamlight Valley? en Hoe knoflook te vinden in Disney Dreamlight Valley in Volsiz.

Geef een antwoord