Er zijn veel ontgrendelbare upgrades voor spelers om te verkrijgen in Slime Rancher 2, maar een van de belangrijkste is de Resource Harvester. Dit is de eerste upgrade waar spelers naar moeten streven als ze op Rainbow Island beginnen.

Hoe de Resource Harvester te ontgrendelen in Slime Rancher 2

De Resource Harvester is een van de gemakkelijkste upgrades om te ontgrendelen, en dat komt omdat het de belangrijkste is om in het vroege spel te pakken. De Cotton plorts kunnen worden verkregen in de eerste gebieden van de Rainbow Fields en de Newbucks zullen komen naarmate spelers verder komen in hun Slime-landbouwreis.

  • 450 Newbucks – Verkregen door plorts te verkopen op de Plrt Marketplace.
  • 10 Cotton Plots – Verkregen door Cotton Slimes te voeren.

Wat doet de Resource Harvester in Slime Rancher 2

De Resource Harvester is uiterst belangrijk in Slime Rancher 2 en stelt spelers in staat om de vele verschillende natuurlijke hulpbronnen op de Rainbow Islands te oogsten. De middelen die zijn verzameld met de Resource Harvester zijn nodig om andere upgrades uit te voeren, zoals de Jetpack en de Dash-boots, dus het is belangrijk om deze vroeg te grijpen.

Waar upgrades te ontgrendelen in Slime Rancher 2

Spelers kunnen al deze upgrades ontgrendelen zodra ze de Fabricator hebben gevonden. De Fabricator bevindt zich onderaan een donkere trap aan de linkerkant van de Plrt Marketplaces die in de bovenstaande afbeelding worden getoond. Het kan heel gemakkelijk zijn om te missen, maar het is een cruciale locatie in het spel.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk alle locaties van kaartgegevensknooppunten in Rainbow Fields in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord