Naast de nieuwe quickplay-spelmodi zoals Knockout en Prisoner Rescue, introduceerde Call of Duty: Modern Warfare 2 nog een multiplayer-modus genaamd Invasion. Een variatie op de originele Ground War van Modern Warfare 2019, het kan de volgende succesvolle spelmodus in de shooter-franchise worden.

Hoe Invasion te spelen in Call of Duty Modern Warfare 2

De Invasion-modus in Modern Warfare 2 is in wezen een grootschalige team deathmatch (TDM) waarbij menselijke operators en AI-soldaten betrokken zijn. De spelmodus ondersteunt maximaal 32v32-spelers en plaatst je op een kaart die veel groter is dan degene die worden gebruikt voor de reguliere 6v6-modi van Call of Duty.

Spelers in elk team zijn verder onderverdeeld in squads van vieren. Je belangrijkste doel in Ground War Invasion is om op verschillende manieren zoveel mogelijk punten voor je team te scoren. Welk team als eerste de 1000 punten bereikt, wint het spel. Punten worden toegekend in de volgende volgorde voor deze modus:

  • Eén punt: het uitschakelen van een AI-soldaat of strijder.
  • Twee punten: een vijandelijke UAV of Counter-UAV killstreak neerschieten.
  • Drie punten: een VTOL Jet, Support Helo of Chopper Gunner killstreak neerschieten.
  • Vijf punten: het uitschakelen van een vijandelijke operator, het neerschieten van een vijandelijk kanonschip of het vernietigen van een voertuig dat eigendom is van de operator.

Modern Warfare 2 Invasiegids

  • Gebruik voertuigen: verschillende soorten grond- en luchtvoertuigen worden regelmatig in verschillende delen van de kaart neergezet. Je kunt uitkijken naar deze drops met je tac-kaart en een voertuig veroveren om een ​​voorsprong op je tegenstanders te krijgen. Voertuigen worden het best gebruikt voor aanvallen en verplaatsingen.
  • Identificeer strijders van operators: terwijl vijandelijke en vriendelijke operators zijn gemarkeerd met het gebruikelijke driehoekige pictogram op de tac-kaart, zijn AI-soldaten gemarkeerd met een cirkel.
  • Pas op voor de strijders: de AI-soldaten parachuteren vanuit de lucht en spawnen op de grond voor beide teams. Hoewel het doden van een bot van een vijandelijk team misschien gemakkelijk lijkt, kunnen ze een afleiding zijn en kunnen ze ook leiden tot je dood.
  • Capture Care-pakketten: deze dozen vallen met regelmatige tussenpozen over de kaart en als je er een veiligstelt, kun je een van de vele killstreaks in Modern Warfare 2 krijgen.
  • Killstreaks uitschakelen: zoals hierboven vermeld, levert het neerschieten van verschillende killstreaks vanuit de lucht je punten op, daarom is het een goede zet om een ​​launcher in je aangepaste uitrusting te houden.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over All Perks in Modern Warfare 2 Beta en wanneer begint Call of Duty League 2023?

Geef een antwoord