Een Memento Mori is een voorwerp of symbool dat dient als herinnering aan de dood. In Dead by Daylight is het een mechanisme waarmee de moordenaar een overlevende kan doden zonder ze op te offeren aan de entiteit. Het is typisch een brute moord die dient als een soort handtekening van de moordenaar. Maar zoiets gewelddadigs is niet gemakkelijk af te handelen. Hier zijn de ins en outs.

Wat is Memento Mori in Dead by Daylight?

Voorheen moesten moordenaars een Memento Mori-aanbod uitrusten om de overlevenden te kunnen doden zonder ze te hoeven haken. Volgens de ontwikkelaarsupdate op 22 september 2022 zal Memento Mori nu automatisch zijn als de moordenaar de laatste overlevende neerhaalt tijdens de Last Standing-fase. Dit betekent dat de laatste Survivor die wordt neergehaald automatisch wordt gedood via de Killer’s Mori.

Nu Memento Mori wordt geautomatiseerd, krijgt Memento Mori-aanbod een update. Aanbiedingen kennen nu een premie aan Bloodpoints toe op basis van het aantal gedode overlevenden als de moordenaar een Finishing Mori verdient.

  • Cypress Memento Mori: Verdien 8.000 Bloodpoints als ten minste twee Survivors worden gedood en de wedstrijd eindigt in een Finishing Mori.
  • Ivory Memento Mori: Verdien 12.000 Bloodpoints als ten minste drie Survivors worden gedood en de wedstrijd eindigt in een Finishing Mori.
  • Ebony Memento Mori: Verdien 20.000 Bloodpoints als ten minste vier Survivors worden gedood en de wedstrijd eindigt in een Finishing Mori.

Ga voor meer Dead by Daylight-goodies naar Best Wesker Build in Dead By Daylight op Volsiz.

Geef een antwoord