Er zijn veel bronnen in Slime Rancher 2 verspreid over Rainbow Island. Deze middelen zijn belangrijk om te grijpen omdat ze spelers in staat stellen upgrades te ontgrendelen bij de Fabricator. Een hulpbron die bijzonder ongrijpbaar is, zijn de Silky Sand- afzettingen. Om dit item te verkrijgen, moeten spelers eerst de Resource Harvester bouwen om het zand daadwerkelijk uit de grond te halen.

Waar vind je Silky Sand in Slime Rancher 2?

Silky Sand is te vinden op een paar verschillende locaties, maar het wordt altijd gevonden op zandstranden aan de rand van de kust. De eerste plaats waar spelers Silky Sand waarschijnlijk zullen tegenkomen, is op de tweede locatie genaamd Ember Valley. Hier kunnen spelers Silky Sand aan de kustlijn vinden die uit deze hoge bruine tuiten komt. Eenmaal gevonden, hoeven spelers alleen maar de Resource Harvester te gebruiken om het zand te verzamelen.

Waar wordt Silky Sand voor gebruikt in Slime Rancher 2?

Silky Sand wordt gebruikt om upgrades en ontgrendelingen te maken bij de Fabricator in het Conservatorium. Het meest opvallende recept dat Silky Sand gebruikt, is dat voor de Extra Tank-upgrade. Met deze upgrade kunnen spelers een hele stapel van een extra item in hun vac meenemen. Dit is een van de betere upgrades in het spel, dus houd deze Sand in de gaten, want dit is het moeilijkste deel van het recept.

Geïnteresseerd in andere handige Slime Rancher 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk hoe je Power Core kunt krijgen in Slime Rancher 2 op Volsiz!

Geef een antwoord