Slime Rancher 2, uitgebracht op 22 september 2022, in vroege toegang, is de opvolger van de populaire landbouwsim met een twist, Slime Rancher. Het is vijf jaar geleden sinds de lancering van het origineel en fans zijn op zoek naar een terugkeer naar deze magische landen. Hoewel ze misschien niet terugkeren naar hun oude boerderijen, kunnen spelers de uithoeken van een nieuwe reeks eilanden verkennen en alle nieuwe slimes ranchen.

Kun je Slime Rancher 2 spelen met een vriend?

Hoewel het fantastisch zou zijn om met vrienden te spelen, is Slime Rancher 2 helaas een ervaring voor één speler. Dit kan worden bevestigd bij het bekijken van de aanvullende informatie op de Steam-winkelpagina.

Hoewel het geen multiplayer-titel is, betekent dit niet dat spelers geen plezier kunnen hebben om met vrienden te spelen. Deze verslavende landbouwsim met een twist is waarschijnlijk het beste als spelers ideeën met elkaar kunnen uitwisselen over welke gewassen ze moeten verbouwen, hoe ze hun percelen het beste kunnen rangschikken en welk slijm het hoogste rendement op percelen zal opleveren. Het is gemakkelijk om erin te komen, moeilijk te beheersen en een meeslepende zen-ervaring verpakt in een kleurrijk pakket.

Ga voor meer Slime Rancher 2-goodies naar Power Core krijgen in Slime Rancher 2 op Volsiz.

Geef een antwoord