Sommige spelers vragen zich af wat de stappen zijn om Unlocked framerate in Return to Monkey Island in te schakelen. Evenzo geeft de game spelers niet de mogelijkheid om dit in de instellingen in te schakelen. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het inschakelen van Unlocked framerate in Return to Monkey Island.

Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de nieuwste informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot de stappen voor het inschakelen van Unlocked framerate in het spel door hieronder te lezen.

Keer terug naar Monkey Island: ontgrendelde framerate inschakelen –

Return to Monkey Island ondersteunt officieel geen volledig ontgrendelde framerate. Het is echter mogelijk om de doelframesnelheid in het spel te wijzigen. Evenzo is dit een tijdelijke oplossing voor spelers die een hogere framerate in het spel willen. U kunt dit doen door een regel toe te voegen aan het prefs-bestand van de game.

Hier zijn de stappen voor het bewerken van het prefs-bestand en het ontgrendelen van de framerate –

1) Eerst en vooral moet u de locatie van het prefs-bestand op uw systeem vinden. Evenzo is de locatie van het prefs-bestand verschillend voor verschillende systemen.

2) Vervolgens moet u het volgende mappad voor elk systeem volgen.

Voor Mac BibliotheekApplicatie-ondersteuning Verschrikkelijke Toybox Keer terug naar Monkey Island

Voor Windows C:Gebruikers(uw gebruikersnaam)AppDataRoamingVerschrikkelijke ToyboxKeer terug naar Monkey Island.

U moet er ook voor zorgen dat u de optie Verborgen items weergeven inschakelt voordat u naar de map gaat. Dit is nodig om de AppData-map te vinden.

3) Vervolgens moet u het bestand “Perfs.json” in de mapbestemming vinden.

4) Nadat u het prefs-bestand hebt gevonden, moet u het bestand openen met Kladblok. U moet de volgende regel onderaan het bestand invoeren – “targetFrameRate: 120” of u kunt een willekeurig nummer kiezen voor de framedop. Houd er rekening mee dat de motor een limiet van maximaal 240 FPS lijkt te hebben.

5) Ten slotte moet u het prefs-bestand opslaan door op Bestand > Opslaan te klikken. Je kunt het spel nu spelen met ontgrendelde framerates.

Dit was een artikel over de stappen voor het inschakelen van Unlocked framerate in Return to Monkey Island. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord