Als je informatie zoekt over het al dan niet ondersteunen van Ultrawide schermen in Return to Monkey Island, dan ben je hier aan het juiste adres. Veel gamers hebben tegenwoordig breedbeeld-gamingmonitoren voor hun installatie. Evenzo is een game als Return to Monkey Island nog meeslepender op een groter scherm. De game heeft een prentenboekkunststijl die visueel verbluffend is. Veel spelers weten echter niet of de game ondersteuning biedt voor Ultrawide-monitoren. Dit artikel gaat daarom over het al dan niet hebben van Return to Monkey Island Ultrawide Support.

Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de laatste informatie vinden die je nodig hebt over het al dan niet ondersteunen van Ultrawide-ondersteuning in de game door hieronder te lezen.

Keer terug naar Monkey Island Ultrawide-ondersteuning: is deze beschikbaar?

Het korte antwoord is Ja. Het is mogelijk om het spel in Ultrawide te spelen. De game heeft echter geen officiële optie voor Ultrawide in de instellingen. Spelers worden standaard geconfronteerd met zwarte balken op hun breedbeeldmonitor wanneer ze het spel spelen. Daarom kan het erg handig zijn om de game in Ultrawide te spelen. Ultrawide-ondersteuning verwijdert het probleem van zwarte balken in Ultrawide-schermen. Hierdoor kunnen spelers hun breedbeeldmonitor vullen zonder de afleiding van zwarte balken. Er is een oplossing om Ultrawide-ondersteuning voor de game in te schakelen. De tijdelijke oplossing kan de zwarte balken bij 21:9 uit het spel verwijderen, evenals een bredere weergave.

Hier zijn de stappen om Ultrawide in het spel in te schakelen:

1) Eerst en vooral moet je het mod-archief downloaden om ultrabrede ondersteuning in het spel mogelijk te maken. U kunt deze downloaden door hier te klikken .

2) Vervolgens moet u het gedownloade zipbestand uitpakken. Evenzo moet je alle bestanden in de zip uitpakken naar de gamedirectory.

3) Eindelijk kun je het spel nu in Ultrawide spelen. Bovendien kunnen spelers die de mod willen verwijderen, de bestanden eenvoudig verwijderen of verplaatsen.

Dit was een artikel over het al dan niet hebben van Return to Monkey Island Ultrawide Support. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord