Magilumic Orbs is een mooie term om ‘summon orbs’ te noemen in The DioField Chronicle. Nadat je TP-bollen van vijanden en over de hele kaart hebt verzameld, krijg je het vermogen om grote wezens zoals Bahamut op te roepen om hulp te bieden. Maar hoewel ze krachtig genoeg zijn om al je bondgenoten te genezen tot volledige HP of de meeste mobs te vernietigen, vraag je je misschien af ​​of ze meer kunnen doen.

Hoe Magilumic Orbs te verhogen in The DioField Chronicle

Magilumic Orbs kunnen worden geüpgraded – je hoeft alleen maar de Magilumic Orb Research-faciliteit te ontgrendelen. Je hebt veel guld en wat Jade nodig om je dagvaarding te upgraden.

Elke dagvaarding heeft zijn eigen upgrade-“boom”. Investeer alleen middelen in de dagvaarding die u vaak gebruikt. Bahamut en Fenrir zijn de beste dagvaardingen om vroeg in het spel in te investeren. De dure genezingen die Goldhorne biedt, kunnen worden gedekt door Magickers. Bovendien kunnen de offensieve capaciteiten van Bahamut en Fenrir je helpen om getimede missies te voltooien.

De Magilumic Orb Research-faciliteit wordt automatisch ontgrendeld tijdens je allereerste hoofdqueeste. De persoon die de upgrade zou moeten aanbieden, is dezelfde onderzoeker die de Skill Tree beheert.

Terwijl je de hoofdstukken doorloopt, krijg je ook de kans om de rang van de faciliteit te verhogen. Het nivelleren van uw faciliteit heeft de volgende effecten:

  • Niveau twee: ontgrendelt gravures voor onderzoek naar Magilumic Orb
  • Niveau drie: Verhoogt de maximale TP met één
  • Niveau vier: ontgrendelt meer gravures voor onderzoek naar Magilumic Orb
  • Niveau vijf: Verhoogt de maximale TP met één

De onderzoekers van het Instituut zullen veel geld eisen als compensatie, dus zorg ervoor dat je de middelen over hebt.

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle en andere strategische role-playing games, bekijk enkele van onze andere berichten hier bij Volsiz.

Geef een antwoord