In League of Legends: Wild Rift is Kassadin een Mage met hoge burst-schade, mobiliteit en silencing-mogelijkheden. Spelers die het leuk vinden om over de kaart te kronkelen of hun tegenstanders in één keer te schieten, hebben misschien de perfecte keuze voor zichzelf gevonden. In tegenstelling tot de meeste burst-magiërs, begint Kassadin echter pas in het midden tot laat spel te schitteren.

Kassadin’s Early Game-kracht is een van de zwakste in de Mid Lane, waardoor hij vatbaar is voor straf door ganks of gewoon exp en goud in de baan wordt ontzegd. Weten welke items ze moeten bouwen en het lezen van de tips en trucs voor Kassadin zullen League of Legends: Wild Rift -spelers helpen om deze kampioen onder de knie te krijgen.

Kassadins vaardigheden

Kassadins passieve vaardigheid zorgt ervoor dat hij minder magische schade oploopt en dat hij door minions kan lopen. De Magic Damage-reductie helpt veel bij het overleven van de zwakke Early Game die hij heeft. Het zorgt er ook voor dat op Magic Damage gebaseerde kampioenen hem in de latere stadia van het spel nooit zullen kunnen duelleren. Door Minions te kunnen lopen, is het veel gemakkelijker om te ontsnappen aan en het achtervolgen van vijanden, vooral voordat Kassadin zijn ultieme vaardigheid heeft.

De Q -vaardigheid van Kassadin richt magische schade aan, brengt de vijand tot zwijgen en geeft Kassadin een schild dat magische schade absorbeert. Deze vaardigheid is zijn belangrijkste vorm van het lastigvallen van de vijand tijdens de laning-fase en helpt bij zijn overlevingsvermogen. Het kan ook worden gebruikt om moeilijk bereikbare minions te kweken wanneer ze in een zone worden geplaatst.

Kassadin’s W Ability heeft passieve en actieve effecten. De passieve voegt Magic On-hit schade toe aan de automatische aanvallen van Kassadin. Dit maakt last-hitting minions een stuk gemakkelijker en helpt ook bij uitgebreide transacties met de vijand. Het Active-effect richt magische schade aan en herstelt een deel van Kassadin’s Mana. Omdat Kassadin enkele van de hoogste mana-kosten in het spel heeft, helpt deze vaardigheid hem om zijn mana een stuk gemakkelijker te beheren.

De E Ability van Kassadin richt magische schade aan in de vorm van een waaier en vertraagt ​​de vijanden die erdoor geraakt zijn. Deze vaardigheid helpt Kassadin zich aan zijn doelen te houden en is zijn beste vorm van golfvrij, afgezien van zijn ultieme vaardigheid. Het kan ook een cruciale rol spelen in teamgevechten als het op belangrijke doelen wordt geland.

Kassadins Ultimate Ability maakt hem zo’n unieke kampioen. Het stelt hem in staat om in elke richting te teleporteren en AoE (Area of ​​Effect) Magic Damage te veroorzaken. De vaardigheid kan echter binnen een paar seconden worden herschikt, met hogere manakosten en meer schade. Hierdoor kan hij de kaart sneller doorkruisen dan de meeste kampioenen. Zodra Kassadin zijn ogen op een doelwit heeft gericht, worden ze meestal gedwongen om tegen hem te vechten tot de dood, omdat er zonder hulp geen ontsnappen aan een vijand is met zoveel mobiliteit.

De beste build van Kassadin

  • Rod of Ages voorziet Kassadin van AP (Ability Power), wat de prioriteitsstatistiek van Kassadin is, samen met Mana en HP. Het levert ook continu meer AP, HP en Mana naarmate de tijd verstrijkt, wat perfect is voor een schalingskampioen zoals Kassadin.
  • Mercury Treads – Stasis Enchant geeft Kassadin Magic Defense, verhoogde bewegingssnelheid en verhoogde vasthoudendheid. CC (Crowd Control) is de grootste zwakte van Kassadin, dus het hebben van de extra vasthoudendheid helpt veel om het moeilijk voor hem te maken om gemakkelijk opgesloten te worden. Stasis Enchant geeft Kassadin nog meer outplay-potentieel door onkwetsbaar te kunnen worden.
  • Aartsengelstaf geeft Kassadin meer AP en Mana, evenals een beschermend schild als zijn HP onder een bepaalde drempel zakt. Het zorgt er ook voor dat de gebruiker meer schade aanricht op basis van totale Mana, dus het heeft een geweldige synergie met Rod of Ages.
  • Rabadon’s Deathcap is het sterkste AP-item in het spel. Het biedt een grote hoeveelheid AP en verhoogt het AP van de speler nog verder door het te verhogen met een groot percentage van het totale AP van de speler.
  • Lichbane geeft AP en Ability Haste, maar de belangrijkste reden voor Kassadin om dit item te gebruiken is het passieve effect. Het verhoogt de schade van automatische aanvallen die worden gedaan na het casten van een vaardigheid. Omdat Kassadin altijd vaardigheden cast met niet veel downtime tussendoor, werkt dit item buitengewoon goed samen met hem.
  • Void Staff biedt Kassadin AP en Ability Penetration, waarmee Kassadin met gemak Tanks Magic Defense kan vernietigen. Met dit item gebouwd, heeft Kassadin in de Late Game het potentieel om met zowat elke kampioen in het spel te duelleren.
  • Electrocute Keystone is een geweldige Keystone voor Kassadin omdat het helpt bij burst-schade, door een stuk schade aan te richten nadat je de vijand drie keer kort achter elkaar hebt geraakt. Kassadin kan dit elke keer dat de cooldown is uitgeschakeld, uitvoeren met zijn ultieme vaardigheid.
  • Triumph Rune helpt Kassadin om doelen af ​​te maken, gemakkelijker omdat hij meer schade aanricht tegen doelen met minder dan 35% HP. Het geneest hem ook wanneer hij een kill oppikt of assisteert.
  • Hunter: Titan Rune verhoogt de vasthoudendheid en HP met elke unieke Champion-kill, wat ook helpt bij het omgaan met CC.
  • Hunter: Genius Rune verhoogt Ability Haste met elke unieke Champion-kill. Dit verkort de cooldowns van Kassadin nog verder en werkt goed met Hunter: Titan Rune, omdat ze allebei nuttiger worden naarmate er meer kills worden behaald.

Tips en trucs van Kassadin

De W-vaardigheid van Kassadin kan animatie worden geannuleerd, dus als spelers automatisch aanvallen en daarna W op het perfecte frame casten, kunnen ze de DPS (Damage Per Second) verhogen door de tijd van de automatische aanvalsanimatie af te schaffen.

Kassadin’s Ultimate moet een of twee keer worden gebruikt op weg naar de baan zodra hij Tear of the Goddess oppakt. Het zal hem helpen het sneller te stapelen, waardoor hij zijn krachtpiek sneller dan normaal kan bereiken. Hij kan zijn Ultimate ook gebruiken om alle vormen van terrein te omzeilen, waardoor hij zelf gevaarlijke neutrale doelen kan zien. Het kan hem ook uit lastige situaties halen tegen immobiele kampioenen of mobiele kampioenen die aan het afkoelen zijn.

League of Legends: Wild Rift is beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.

Geef een antwoord