Het M4 Assault Rifle is een van de eerste wapens die vooraf zijn ontgrendeld wanneer je de Call of Duty: Modern Warfare 2 Open Beta speelt. Je kunt het pistool in verschillende multiplayer-modi verhogen en de bijlagen aanpassen om een ​​solide build te creëren. Bovendien ontgrendelt het nivelleren van de M4 andere wapens in zijn platform of familie, waaronder de FSS Hurricane, 556 Icarus en FTAC Recon.

Beste M4 Build Modern Warfare 2

 • Snuit: FORGE-TAC Castle Comp
 • Loop: Tempus Hightower 20″Barrel
 • Voorraad: Geen voorraad
 • Tijdschrift: 45-ronde Mag
 • Achtergreep: Phantom Grip

Uit het beperkte aantal bijlagen dat beschikbaar is tijdens de bèta, hebben we de perfecte M4-uitrusting gemaakt die kan worden gebruikt, ongeacht de kaart, modus en gevechtsbereik. Ten eerste verbeteren de snuit en loop die hier worden gebruikt de nauwkeurigheid van het pistool door de visuele schok en terugslag tijdens het schieten te verminderen.

De Tempus Hightower-loop vergroot ook het schadebereik en de kogelsnelheid, waardoor de M4 op alle afstanden levensvatbaar is. Omdat deze twee hulpstukken de mobiliteit van het wapen schaden, gebruiken we de No Stock- en Phantom-hulpstukken voor de achterste handgreep om beweging, richt-naar beneden (ADS) en sprint-to-fire-snelheden van het pistool toe te voegen.

Rust voor de laatste mod het uitgebreide magazijn uit zodat je niet te vaak zonder kogels komt te zitten. Hoewel de ijzeren vizieren geweldig zijn op de M4, kun je de standaardbevestiging omwisselen voor de Cronen Mini Red Dot-optiek voor een betere zichtbaarheid. Bovendien kunt u de SZ Reflex-optiek met hogere zoom gebruiken voor grootschalige modi zoals Invasion.

Beste M4-uitrusting en klasse Modern Warfare 2

 • Primair: M4 Aanvalsgeweer
 • Secundair: X12-pistool
 • Tactisch: flitsgranaat
 • Dodelijk: Frag Grenade
 • Perk-pakket
 • Basisvoordelen: Double Time en Battle Hardened
 • Bonusvoordeel: snelle handen
 • Ultiem voordeel: Ghost
 • Veldupgrade: Doodse stilte

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty: Modern Warfare 2-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over All Perks in Modern Warfare 2 Beta en All Gunsmith Weapons in Modern Warfare 2 Beta.

Geef een antwoord