Het tweede bètaweekend voor Modern Warfare 2 is hier. Dit betekent dat het een open bèta is voor PlayStation, Xbox en pc. Helaas lijkt het erop dat elk platform zijn eigen mix van problemen tegenkomt. Dit is wat pc-spelers kunnen verwachten.

Modern Warfare 2 crasht op pc

Een van de meest voorkomende problemen die ertoe leiden dat de Modern Warfare 2 Beta crasht op pc, is dat deze crasht wanneer hij opnieuw moet worden opgestart. Opnieuw opstarten is vaak nodig omdat de bèta constant hotfixes is en wordt bijgewerkt met nieuwe modi. Voor consolespelers geeft dit eenvoudig een bericht weer dat een herstart vereist is. pc? Crash stad. Als dit je overkomt, sluit je Modern Warfare 2 gewoon helemaal af, controleer je op updates en start je opnieuw. Het is niet ideaal, maar helaas is het wat het nu is. Nu maar hopen dat ze het zo snel mogelijk oplossen.

Andere veelvoorkomende problemen zijn de gebruikelijke daders. Zorg ervoor dat uw grafische stuurprogramma’s up-to-date zijn en dat u, indien mogelijk, op een bekabelde verbinding speelt. En vergeet natuurlijk niet dat dit een bètaweekend is met veel spelers die op de servers van Activision hameren. Het zal niet altijd de beste verbinding zijn en de verbinding wordt verbroken. Met een beetje geduld kom je een heel eind.

Voor meer Modern Warfare 2-goodies, bekijk Modern Warfare 2 – Hoe 556 Icarus te krijgen en het beste te bouwen op Volsiz.

Geef een antwoord