Hoewel Modern Warfare 2, net als eerdere inzendingen in de Call of Duty-serie, vooraf gemaakte uitrustingen heeft die spelers kunnen gebruiken, is er ook de mogelijkheid om een ​​aangepaste klasse te maken. Dit stelt spelers in staat om vanaf het begin een klasse op maat te bouwen die gebruik maakt van alle wapens, voordelen en tactische uitrusting die het beste bij hun speelstijl passen. Hier leest u hoe u het kunt configureren.

Een aangepaste klasse maken in Modern Warfare 2

In het hoofdmenu zie je bovenaan een rij met opties : Spelen, Wapens, Operators, Uitdagingen, Winkel. Selecteer Wapens om naar dat scherm te gaan. Je ziet dan drie opties onderaan: Multiplayer Loadout, Killstreaks, Vehicle Customization. Selecteer Multiplayer-uitrusting. Door het +-pictogram te selecteren, kunnen spelers een aangepaste klasse maken, waarvan er maximaal 10 kunnen zijn. Bij het maken van een aangepaste klasse kunnen spelers hun primaire en secundaire wapens, tactische en dodelijke uitrusting, perk-pakket en veldupgrade kiezen.

Er is echt geen betere manier om te spelen dan met een aangepaste klasse. Wanneer spelers hun eigen uitrusting bouwen, wordt deze op maat gemaakt en wordt het nog meer naarmate spelers extra bijlagen, extra’s en dergelijke ontgrendelen. Dus, nu je weet hoe, ga je gang en stel die klas van je dromen samen. Als je toch bezig bent, probeer de M4 misschien eens.

Voor meer Modern Warfare 2-goodies, bekijk Modern Warfare 2 – Hoe FSS Hurricane te krijgen en het beste te bouwen op Volsiz.

Geef een antwoord