Sommige verzoeken in Pokemon Legends: Arceus vormen een reeks sidequests die elke keer dat spelers een nieuwe regio verkennen, worden ontgrendeld. Ze zijn niet zo moeilijk voor casual gamers om op te lossen, maar sommige zijn lastiger dan andere. Een reeks sidequests omvat het helpen van een NPC om zijn zus te vinden, die de gewoonte heeft om in elke hoek van Hisui te verdwalen.

Request 69: Gone Astray…in the Highlands is het derde deel van een serie van vijf Requests in Pokemon Legends: Arceus. Terwijl spelers zich een weg banen door de campagne, leren ze de mogelijkheid om Ride Pokemon te bellen waarmee ze over water kunnen worden vervoerd of bergen kunnen beklimmen. Iets voorbij het midden van Legends: Arceus kunnen spelers Request 69 starten zolang ze aan de vereisten voldoen.

Vraag 69 Walkthrough aan

Spelers kunnen Request 69 krijgen van Zeke in de Galaxy Hall. Hij staat net buiten Cyllene’s kantoor, dus het is niet moeilijk om hem te missen. Praat met hem en hij zal spelers om Ursaluna’s hulp vragen bij het opsporen van zijn zus Wanda. Om Request 69 beschikbaar te maken, moeten spelers het volgende Complete Request 38: Gone Astray…in the Mirelands hebben/doen.

  1. Hoe te krijgen: Verkrijg de rit Ursaluna.
  2. Voltooi verzoek 58: Verdwaald… in de kustlanden.
  3. Start missie 10: gevaarlijke hoogten schalen.
  4. Krijg de mogelijkheid om Sneasler te bellen met de Celestica Flute.
  5. Hoe te krijgen: Vecht voor de eerste keer tegen Ingo in de Coronet Highlands.

Op dit punt in het spel hadden spelers de Nobles Kleavor, Lilligant en Arcanine moeten kalmeren. Daarnaast zouden ze ook de opties moeten hebben om Wyrdeer, Ursaluna en Basculegion te rijden. Als aan deze vereisten is voldaan en de Request nog steeds niet verschijnt, betekent dit dat ze Request 38, Request 58 niet hebben gedaan of dat ze de Ride Sneasler nog steeds niet hebben.

  1. Zodra spelers Request 69 starten, moeten ze naar de Coronet Highlands gaan en ervoor kiezen om te spawnen in het Mountains Camp. Dit wordt ontgrendeld door het voltooien van Request 65: Setting Up the Mountains Camp.
  2. Roep Ursaluna op met (+) en volg de blauwe pijl.
  3. Ga ten oosten van het Mountains Camp en steek de rivier van Lonely Spring over.
  4. Langs de zuidoostelijke rand van Lonely Spring is een richel. Als spelers in het juiste gebied zoeken, zouden ze Wanda moeten kunnen vinden. Raadpleeg de bovenstaande afbeelding (gemarkeerd met de ster) voor haar exacte locatie.

Zodra deze stappen zijn voltooid, keer je terug naar Zeke in de Galaxy Hall nadat je met Wanda hebt gesproken. Hij geeft een Star Piece als beloning. Dit kan in de winkel worden verkocht voor 5000 Poke Dollars.

Het volgende “Finding Wanda”-verzoek is Request 77: Gone Astray…in the Icelands. Spelers zullen dit echter pas ontgrendelen als ze de Albasten IJslands hebben ontdekt.

Het is niet nodig om Request 65 te voltooien om bij Wanda te komen voor Request 69. Spelers kunnen starten vanuit het Heavenward Lookout Camp en toch de Lonely Spring bereiken.

Pokemon Legends: Arceus is beschikbaar voor Nintendo Switch.

Geef een antwoord