Guld is de munteenheid van het land in The DioField Chronicle, en je zult er veel van nodig hebben. Dit wordt gebruikt om wapens, accessoires, items en meer te kopen. Vooral degenen die hun Magilumic Orbs willen upgraden, hebben veel geld nodig om Jade Crystals te kopen. Hierdoor vraag je je misschien af ​​wat de beste manier is om snel geld te verdienen in The DioField Chronicle.

Hoe je snel goud kunt krijgen in The DioField Chronicle

De beste manier om snel guld te worden in The DioField Chronicle is door missies opnieuw te spelen en oefengevechten aan te gaan. Deze functie wordt ontgrendeld na het voltooien van de Coswell Volcano Expedition-missie in hoofdstuk 1. Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je oefengevechten beginnen en missies opnieuw spelen in Elm Camp.

Elke missie zal je belonen met guld, en hoe moeilijker de missie, hoe meer guld je verdient. We raden je aan om een ​​missie te vinden die je snel kunt overwinnen met je build en formatie en deze missie vervolgens opnieuw te spelen. Zorg ervoor dat je de automatische aanval inschakelt en de spelsnelheid tot het uiterste verhoogt om door deze oefengevechten te razen.

Het opnieuw spelen van vroege missies is de snelste methode, maar deze belonen niet noodzakelijkerwijs zoveel goud als latere missies. Toch kunnen latere missies moeilijker en tijdrovender zijn, dus we raden aan om missies aan het begin van het verhaal te richten om snel guld te verdienen.

Voor meer informatie over The DioField Chronicle, bekijk All Magilumic Orbs in The DioField Chronicle en hoe je ze kunt krijgen en Hoe je alle personages rekruteert in The DioField Chronicle op Volsiz.

Geef een antwoord