The DioField Chronicle volgt het verhaal van de Blue Foxes, een elitegroep van huurlingen onder leiding van Andrias Rhondarson, Fredret Lester, Iscarion Colchester en Waltaquin Redditch. Naarmate spelers vertrouwd raken met deze personages en anderen beginnen te rekruteren, kunnen ze zich afvragen hoe lang het zal duren om deze strategie-RPG te voltooien. Deze gids is hier om enig licht op deze kwestie te werpen en details te geven over de lengte van The DioField Chronicle.

De DioField Chronicle: hoe lang te verslaan?

Spelers zouden hun eerste playthroughs van The DioField Chronicle in ongeveer 35 uur moeten voltooien. Dit cijfer gaat ervan uit dat een fan een deel van de optionele content van het spel zal voltooien, maar niet alle, de moeilijkheidsgraad Normaal zal selecteren en een partij zal bouwen die in staat is redelijke hoeveelheden schade aan te richten. Spelers die van een van deze veronderstellingen afwijken, kunnen inderdaad ontdekken dat ze een handvol uren hebben toegevoegd of afgetrokken van de ervaring.

Hoewel 35 uur geen onbeduidende hoeveelheid tijd is, zijn er manieren om The DioField Chronicle uit te breiden tot meer zijmissies of het verhogen van de moeilijkheidsgraad van het spel. Fans kunnen bijvoorbeeld overwegen om voor de platina-trofee te gaan, en er is één prestatie in het bijzonder die de speeltijd waarschijnlijk zal verlengen. In het bijzonder wordt die prestatie Ultimate Mastery genoemd, en het kan spelers enkele extra uren kosten om een ​​personage naar Level 50 te slijpen.

Fans die echt geen genoeg kunnen krijgen van The DioField Chronicle, willen misschien ook een tweede playthrough nastreven op New Game Plus. Hoewel er niet veel stimulans is om dit te doen, biedt New Game Plus spelers wel de mogelijkheid om duplicaten te krijgen van items die slechts één keer kunnen worden gevonden tijdens de eerste keer in het spel. Sommige trofeeën kunnen ook gemakkelijker worden verkregen door dingen naar een tweede playthrough te verplaatsen, ook al zou het mogelijk moeten zijn om het platina te verdienen zonder dit te doen.

Nadat een speler eindelijk genoeg heeft van The DioField Chronicle, wil hij misschien overstappen op een andere strategie-RPG, zoals de klassieke Final Fantasy Tactics of de Triangle Strategy van 2022. Hoewel veel van deze spellen niet dezelfde bewegingsvrijheid bieden, kunnen ze toch een vergelijkbare jeuk krabben. Er zijn ook talloze RPG’s met totaal verschillende vechtsystemen die spelers kunnen verkennen terwijl ze wachten op iets dat meer lijkt op deze door Lancarse en Square Enix ontwikkelde titel.

De DioField Chronicle is beschikbaar op pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord