Slime Rancher zit vol met titulaire slimes om percelen op te sporen, te verzamelen en te oogsten. Een van de meer winstgevende slimes die relatief vroeg werd gevonden, is de Angler Slimes. Hier vind je de leuke kleine slimes en hoe je ze moet verzorgen.

Angler Slime-locatie in Slime Rancher 2

Angler Plorts bevinden zich in twee verschillende gebieden buiten het hoofdstartgebied. Het zijn Ember Valley en Starlight Strand. Ze bevinden zich in de buurt van geisers in Ember Valley en langs het water in Starlight Strand. Om toegang te krijgen tot Ember Valley, moeten spelers zorgen voor de Pink Gordo. Een Cotton Gordo bewaakt de toegang tot Starlight Strand. Om ze op te ruimen, eet de Pink Gordo alles, terwijl de Cotton Gordo hunkert naar groenten.

Angler Slimes zijn gemakkelijk te herkennen aan het kleine licht dat boven hun hoofd bungelt en de vinnen langs de bovenkant en zijkanten van hun lichaam. Ze zijn een geweldige bron van inkomsten en zouden de volgende stap moeten zijn na roze slijm, kattenslijm en katoenslijm. De Angler Slime is een fan van de Sea Hen, dus probeer dit kleine maatje blij te houden met zijn favoriete snack voor maximale perceelproductie.

Ga voor meer Slime Rancher 2-goodies naar How to get more energy in Slime Rancher 2 op Volsiz.

Geef een antwoord