In de DioField Chronicle leid je de Blue Foxes, een huurlingengroep vol interessante personages. Naarmate je verder komt, kom je verschillende materialen, wapens en meer tegen. Dit omvat Jade-kristallen. Hierdoor vraag je je misschien af ​​wat Jade Crystals zijn en hoe je ze kunt krijgen in The DioField Chronicle.

Wat te doen met Jade Crystals in The DioField Chronicle

Jadekristallen zijn een zeldzame hulpbron die wordt gebruikt om je Magilumic Orbs te upgraden. Dit zal de kracht van je dagvaarding vergroten, waardoor je de vijand nog beter dan voorheen kunt decimeren. Je moet naar het Instituut gaan om je Magilmic Orbs te upgraden, en de hoeveelheid Jade Crystals die nodig is, is afhankelijk van de Orb die je wilt upgraden.

Hoe Jade Crystals te krijgen in The DioField Chronicle

Jadekristallen zijn moeilijk te verkrijgen, dus je hebt er geen toegang toe totdat je je winkel hebt geüpgraded. Je winkel moet rang vijf bereiken voordat het Jade Crystals gaat verkopen. U kunt deze kopen voor 30.000 goud.

Je zult een flink stuk goud moeten malen voordat je je Magilumic Orbs consistent en tot hun maximale niveau kunt upgraden. Zorg ervoor dat je tijdens missies alle doelstellingen voltooit om de hoeveelheid goud die je verdient te vergroten.

Voor meer informatie over The DioField Chronicle, ga naar How to change language in The Diofield Chronicles en All kwaaltjes en statuseffecten in The DioField Chronicle en wat ze doen op Volsiz.

Geef een antwoord