In het begin van hoofdstuk één heb je tijdens je speurtochten mogelijk zilver- en goudstaven als beloning ontvangen. The DioField Chronicle vertelt je echter niet echt waarvoor ze worden gebruikt en wanneer ze kunnen worden gebruikt. Deze gids wil hier een antwoord op geven.

Hoe zilver- en goudstaven te gebruiken in The DioField Chronicle

De zilver- en goudstaven (in-game bekend als Orichalcum en Electrum ) worden gebruikt om nieuwe wapens te ontgrendelen in het Instituut. Dit is dezelfde winkelier die de Skill Tree beheert. Het menu Wapenontwikkeling is beschikbaar in hoofdstuk twee na het voltooien van de submissie Waarde van wapenonderhoud. Je kunt Weapon Development ook onmiddellijk upgraden naar rang twee door 1.500G te vernietigen.

Net als de Skill Tree verdeelt Weapons Development zijn upgrades per eenheidstype:

  • Soldaat: Dolk, Zwaard, Bijl
  • Cavalier: lans, klauw
  • Scherpschutter: Boog, Geweer/Kruisboog
  • Tovenaar: staf, toverstaf

Zodra ze zijn ontgrendeld, kunnen de speciale wapens in de winkel worden gekocht. Orichalcum en Electrum kunnen later ook in de winkel worden gekocht als het is verhoogd naar rang vijf. De sub-zoektocht hiervoor zal beschikbaar zijn in hoofdstuk vijf.

Welke wapens je als eerste moet ontgrendelen in The DioField Chronicle

Aangezien uw belangrijkste schadehandelaren Andrias en Waltaquin zijn, moet u eerst uw goudstaven in Daggers en Staves investeren. Ontgrendel vervolgens het zwaard, aangezien de speciale zwaarden de verdediging versterken. De speciale bogen verhogen iemands geluksstatistieken met een aanzienlijke hoeveelheid, waardoor ze het perfecte wapen zijn voor Iscarion, die kan worden ingebouwd in een dodelijke sluipschutter.

Maar afgezien daarvan is het prima om je middelen te investeren in de wapens van de personages die je vaak gebruikt!

Voor meer hulp bij The DioField Chronicle en andere strategische role-playing games, bekijk enkele van onze andere berichten hier bij Volsiz.

Geef een antwoord