Update: 22 september 16:35 CT

Volsiz kan geen verbinding maken met Roblox en games spelen, en er is geen update geweest op het officiële Twitter-account. Volgens de officiële Roblox Status-  website heeft Roblox het probleem geïdentificeerd en wordt er actief aan gewerkt.


Spelers over de hele wereld hebben problemen om toegang te krijgen tot hun favoriete Roblox-spellen vanwege een storing, waardoor Roblox op 22 september 2022 niet beschikbaar is. Roblox is op de hoogte van het probleem en heeft de statuspagina bijgewerkt om te laten zien dat ze eraan werken.

De officiële Roblox Status-website heeft dit probleem geclassificeerd als een serviceonderbreking. Alle technici onderzoeken de zaak om de geliefde game weer online te krijgen.

Waarom werkt Roblox niet?

Helaas werkt Roblox nog steeds niet en down totdat deze serviceonderbreking is verholpen. Ze hebben geen tijdschema vrijgegeven voor wanneer Roblox weer online zou kunnen zijn. Het kan een paar uur of zelfs langer duren voordat de storing is verholpen, aangezien Roblox ongeveer vier uur geleden is uitgevallen.

Volgens fanaccount @Roblox_RTC keert sommige functionaliteit langzaam terug naar Roblox, wat betekent dat sommige spelers mogelijk weer online kunnen gaan, maar er is geen garantie dat je kunt inloggen of games kunt spelen.

We houden de situatie in de gaten en zullen dit artikel vaak bijwerken met verdere ontwikkelingen over wanneer Roblox weer online zal zijn.

Voor meer Roblox- inhoud heeft Volsiz u gedekt.

Geef een antwoord