Veel spelers hebben geen toegang tot Roblox of kunnen geen games spelen. Helaas kun je niets doen totdat de ontwikkelaars het oplossen. Roblox-medewerkers zijn zich terdege bewust van hun problemen, en nadat de officiële Roblox-statuswebsite was  bijgewerkt met nieuws over spelers die afhaakten, vonden ze het probleem snel. Momenteel krijg je, wanneer je naar de website gaat, het bericht ‘De service is niet beschikbaar’, maar zodra het is opgelost, kun je teruggaan.

Hoe Roblox te repareren

Helaas is het enige dat spelers met een serverstoring kunnen doen, wachten tot de Roblox-ontwikkelaars het probleem verhelpen. Houd DownDetector in de gaten om te zien of de foutmeldingen aanhouden. U kunt de meest gemelde problemen op de website van de afgelopen 24 uur in Roblox bekijken door naar beneden te scrollen onder het storingsrapportscherm voor een meer gedetailleerd overzicht van het meest prominente probleem.

Als het aantal foutrapporten daalt en je nog steeds problemen hebt om in Roblox te komen, raden we je aan contact op te nemen met de technische ondersteuning van Roblox om een ​​probleem te melden of hulp te zoeken.

Ga voor meer informatie over Roblox naar enkele van onze andere artikelen hier op Volsiz, zoals Roblox Anime Wrecking Simulator-codes (april 2022).

Geef een antwoord