Dragon Ball: The Breakers is een asymmetrische 7 tegen 1 survivalgame waarin spelers worden achtervolgd door Dragon Ball Z-schurken zoals Cell en Frieza terwijl ze proberen te ontsnappen. Spelers die proberen te ontsnappen, hebben enkele hulpmiddelen tot hun beschikking, zoals voertuigen, Dragon Balls en Spirit Siphons.

Spirit Siphons zijn karakterkrachten die in games kunnen worden gebruikt door op te laden. Spirit Siphons bevatten de kracht van één Dragon Ball Z-personage dat spelers hun superaanvallen, kostuums en vormen geeft wanneer ze zijn ingeschakeld. Je kunt drie niveaus van Spirit Siphons aan je personage toewijzen, die worden gebruikt om de krachten te bepalen die je bij elke power-up ontvangt.

Spirit Siphons krijgen in Dragon Ball: The Breakers

Spirit Siphons kunnen worden gekocht in de hoofdlobby aan de rechterkant van het gebied bij Trunks. Spirit Siphons kunnen worden gekocht met Zeni, TP of Tickets. Tickets worden hoogstwaarschijnlijk gegeven als valuta voor het evenement, maar dat kan na de bèta worden gewijzigd.

Nadat je een Spirit Siphon hebt gekocht, kun je de kracht uitrusten in het pauzemenu van de lobby door naar Battle Settings te gaan. Hier kunnen je Dragon Change-niveaus worden aangepast met verschillende personages, superaanvallen en kostuums.

Spirit Siphons gebruiken in Dragon Ball: The Breakers

Spirit Siphons worden gebruikt tijdens Dragon Changes in gameplay. Om een ​​Dragon Change te bereiken, moet je je personage versterken door krachtkubussen op de kaart te vinden. Je vermogensniveau wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek en na het bereiken van 1 wordt Dragon Change beschikbaar. Je kunt dan Dragon Change gebruiken met de krachten van je Spirit Siphons.

Voor meer informatie over Dragon Ball Z, bekijk 10 Dragon Ball-personages die fans willen zien in Fortnite op Volsiz.

Geef een antwoord