In Destiny 2 zijn Strikes herhaalbare samenwerkingsactiviteiten vol vijanden. Omdat elk zijn doelen heeft om te voltooien, is elke aanval uniek van de andere, waardoor het herhaalbare karakter van de stakingen minder vervelend is. Dit omvat potentieel unieke vijanden, zoals Fallen. Fallen verschijnen echter in een handvol Strikes, terwijl Fallen-bazen veel zeldzamer zijn.

Destiny 2 Strikes met gevallen bazen

Helaas voor degenen die Fallen-bazen willen uitschakelen, is de lijst met Strikes die er geen hebben veel langer. Je kunt echter keer op keer een enkele aanval uitvoeren voor een gevallen baas. Exodus Crash  is een aanval die spelers belast met het opruimen van een ruimteschip genaamd de Exodus Black dat momenteel wemelt van de gevallen vijanden onder leiding van Thaviks, The Depraved. Thaviks is de enige Fallen-baas die in een Strike te vinden is, maar het kan een uitdaging zijn om bij hem te komen. Zorg ervoor dat je een team meeneemt met voldoende weerstand tegen Arc-schade, aangezien dit het belangrijkste type schade is dat het team bombardeert. Thaviks uitschakelen is de enige manier om de voortgang van het doden van de gevallen baas te krijgen, dus bereid je voor met je beste PvE-wapens en uitrusting en ga aan de slag!

Wil je meer informatie over Destiny 2? Bekijk Destiny 2 Austringer God Roll en Best Perks voor PvE en PvP en Destiny 2 Power Preservation Mod, uitgelegd vanuit Volsiz!

Geef een antwoord