Hoewel Adopt Me  ongetwijfeld door de meeste spelers wordt erkend als een role-playing-ervaring, bevat het ook een handvol functies waar fans van elk genre van kunnen genieten, inclusief obbys! In feite, tot verbazing van veel spelers, worden de enige badges die beschikbaar zijn in de hele Adopt Me-ervaring verdiend door deze obby’s te voltooien. Een van de gemakkelijkste badges om te verdienen, de Lonely Peak -badge, vind je in de korte handleiding hieronder.

Hoe de Lonely Peak-badge te verdienen in Adopt Me

Zoals hierboven vermeld, wordt elke badge in Adopt Me verdiend door de bijbehorende hindernisbaan te doorlopen en te voltooien, met in totaal zeven badges. Om onze reis te beginnen om de Lonely Peak-badge te verkrijgen en daarbij de Lonely Peak-obby te verslaan, moeten we eerst het Obbies-  gebouw op Adoption Island vinden.

Het Obbies-gebouw vinden

Zodra je Adoption Island bent binnengegaan, het belangrijkste gebied van Adopt Me, zoek je naar het grote, zanderige park/speeltuin hieronder afgebeeld en benader je het.

Achter de hoge glijbaan in dit park staat een klein gebouw met de naam Obbies — dit is het gebouw dat we moeten betreden.

Binnen in dit gebouw zijn zeven portalen, één voor elke obby.

Om de Lonely Peak-badge te verdienen, moeten we – je raadt het al – de Lonely Peak-portal betreden.

Eenmaal binnen in de Lonely Peak-obby, moeten we het einde ervan bereiken door te rennen, springen en klimmen over de verschillende obstakels en platforms. Gelukkig, zoals hierboven vermeld, zou het voltooien van de Lonely Peak-obby niet al te moeilijk moeten zijn, neem gewoon de tijd en kijk waar je springt terwijl je verder gaat!

Als je het einde van de obby nadert, zou je een klein gebouw moeten zien met het label Finish! – als je dit gebouw binnenloopt, teleporteer je terug naar het hoofdgebouw van Obbies en verschijnt de Lonely Peak-badge op je scherm. Gefeliciteerd, je hebt met succes een obby van niveau twee voltooid en de bijbehorende badge verdiend!

Op zoek naar meer Adopt Me-content? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u de Shipwreck Bay-badge kunt krijgen in Adopt Me – Roblox of Hoe u de Ancient Ruins-badge in Adopt Me – Roblox kunt krijgen hier op Volsiz!

Geef een antwoord