Als je op zoek bent naar een mogelijkheid om de barding van je Chocobo te upgraden, ben je hier aan het juiste adres. Hoewel de Windswept Barding de statistieken van je Chocobo niet zal veranderen, past dit stijlvolle harnas precies in je verzameling bardings. Hieronder beschrijven we wat er nodig is om het te maken.

Final Fantasy XIV De winderige barding maken

De Windswept Barding kan op twee manieren worden verkregen: crafting of door te droppen na het gevecht met Barbariccia. Als je ervoor kiest om de barding te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 3 Aardecluster
  • 3 Eind Cluster
  • 1 Parel van Winden
  • 2 gouden zijde
  • 1 Amynodon-leer
  • 2 chondrietstaaf

Het maken van de barding vereist ook Master Leatherworker X. Met andere woorden, de barding moet worden gemaakt door een leerbewerker die level 90 of hoger is.

Een andere manier om de Windswept Barding te verkrijgen is door Barbaricia te verslaan in de Storm’s Crown- proef (extreme versie). Als je het geluk hebt om knutselmateriaal te bemachtigen nadat je een baas hebt verslagen, kun je bardings maken die de stijl van de gevallen vijand nabootsen. In dit geval zou het pantser de Windswept Barding zijn die doet denken aan de stijl van Barbariccia. De benodigde materialen moeten ook beschikbaar zijn op het marktbord als je de druppel niet door het gevecht kunt krijgen.

Op zoek naar meer Final Fantasy XIV-content op Volsiz? Bekijk Hoe u Flying Mounts kunt krijgen in Final Fantasy XIV Online.

Geef een antwoord