Wanneer je Slime Rancher 2 begint te spelen, zijn enkele van de allereerste bronnen die je tegenkomt fruit en groenten zoals Carrot, Pogofruit en Cubbery. De zeldzaamste van de bovengenoemde bronnen, Cuberry, is het favoriete voedsel van Phosphor Slimes en hier is hoe je ze in het spel kunt vinden.

Hoe Cuberry te krijgen in Slime Rancher 2

De twee Cuberry-bomen die we tijdens onze verkenning hebben kunnen vinden, zijn gemarkeerd op de bovenstaande kaart. Deze zijn te vinden in het Rainbow Fields- gebied, dat zich ten westen van The Conservatory bevindt. Houd er rekening mee dat je misschien wat moet klimmen om deze bomen te bereiken en het fruit te plukken met je Resource Harvester. Zorg er ook voor dat je al het gevallen fruit plukt dat onder de bomen ligt.

Kweek je eigen Cuberry in Slime Rancher 2

Omdat Cuberries enigszins moeilijk te vinden zijn, is het het beste om een ​​​​eigen boom te hebben die je regelmatig fruit zal geven. Verander in The Conservatory een leeg perceel in een tuin door 250 munten uit te geven. Schiet nu een Cuberry uit je inventaris op de machine die naast het perceel staat. Je Cuberry-boom zou onmiddellijk moeten spawnen en hij zal binnen de kortste keren fruit beginnen te laten groeien.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Slime Rancher 2-content. Ga in de tussentijd naar onze artikelen over Waar je watersla kunt vinden in Slime Rancher 2 en Hoe je je huis kunt beschermen tegen Tarr in Slime Rancher 2.

Geef een antwoord