Apex Legends Seizoen 14 Geclassificeerd als Split 2 begint op 27 september 2022 om 10.00 uur PT en loopt tot het einde van seizoen 14, naar verwachting op 31 oktober 2022. In het klassement van Split 2 wordt elke speler gereset naar 1 rang onder hun eerste gesplitste rang.

Geklasseerde 2 Split vindt plaats op de Storm Point- kaart. Storm Point werd geïntroduceerd in seizoen 11 en was te zien als de kaart voor klassement 1 in seizoen 11 en 13.

Monsterlijk Stormpunt

Apex Legends Seizoen 14 Geclassificeerd als Split 2 RP

RP-plaatsingsbeloningen en instapkosten blijven hetzelfde als Ranked Split 1. Seizoen 14 introduceerde een aantal wijzigingen voor gerangschikte RP, waaronder het toevoegen van vijf punten aan alle deelnamekosten en het verwijderen van afnemende beloningen voor kills. De gerangschikte beloningen van seizoen 14 zijn gebaseerd op je hoogste rang in beide splitsingen.

Ga voor meer informatie over Apex Legends naar Hoe je de Radioactive Octane Skin in Apex Legends op Volsiz kunt krijgen.

Geef een antwoord