Mods bieden een genuanceerde benadering van Guardians waarmee spelers hun bijna onsterfelijke ruimtewizard kunnen afstemmen op hun speelstijl. Met een paar verschillende smaken van builds, zoals Warmind Cells of Charged with Light, kunnen mods een Guardian van middelmatig in prachtig veranderen. Een van die mods die dit mogelijk maakt, is Heavy Handed.

Wat is de Heavy Handed Mod in Destiny 2?

Heavy Handed werd geïntroduceerd in seizoen 9 en vereist zeven Arc-energie om te gebruiken, bijna een volledig meesterlijk stuk pantser. Terwijl ze zijn opgeladen met licht, kunnen Guardians de helft van hun slagkracht terugwinnen als ze een opgeladen slagvaardigheid gebruiken voor de prijs van één Charged with Light-stapel. Omdat het een Arc Mod is, heeft het ook een secundair voordeel als een andere Arc Mod in dit harnas wordt gestoken of als een andere Arc Charged with Light Mod in een ander harnas wordt aangesloten. Terwijl je omringd bent door meerdere strijders, voegt het verslaan van een strijder met een fusion rifle, shotgun, sidearm of SMG munitie voor dat wapen toe aan je reserves.

Over het algemeen is Heavy Handed een beestachtige mod met even hoge kosten. Het werkt goed met melee-gerichte exoten zoals Synthoceps, Liar’s Handshake en de Karnstein Armlets. Voeg de munitiegeneratiebonus toe en Guardians zijn al op weg naar een build.

Ga voor meer Destiny 2-goodies naar Antiquarian 1 voltooien in Destiny 2 Seasonal Challenge Guide op Volsiz.

Geef een antwoord