De Reactive Pulse Mod is een Arc Mod die werd geïntroduceerd in seizoen 11 van Destiny 2. Het sluit bijzonder goed aan bij de revisie van Arc 3.0 in seizoen 18. Hier is een blik op wat het doet en waar je het kunt vinden.

Wat is de Reactive Pulse Mod in Destiny 2?

Indien uitgerust, heeft de Reactive Pulse Mod het volgende effect: wanneer je geladen bent met licht, wanneer je schade oploopt terwijl je omringd bent door strijders, zend je een uitbarsting van schadelijke Arc-energie uit, waarbij je één stapel Charged with Light verbruikt. Net als bij andere Arc Mods, heeft Reactive Pulse een secundair voordeel wanneer een andere Arc Mod of ten minste één andere Arc Charged with Light Mod in het pantser wordt gestoken. Het geeft de Guardian een krachtig overschild tijdens het uitvoeren van hun finisher.

Zoals met veel Mods in Destiny 2, kan Reactive Pulse worden verkregen van Ada-1 of Banshee-44 wanneer het in hun rotatie komt, hoewel het veel waarschijnlijker is dat het via Ada-1 komt. Ze bevindt zich langs de Bazaar in The Tower. Zorg ervoor dat je hun aanbod dagelijks controleert om je verzameling Mods compleet te maken!

Ga voor meer Destiny 2-goodies naar Wie is Osiris in de overlevering van Destiny 2? op Volsiz.

Geef een antwoord