De verhaallijn in seizoen 18 van Destiny 2 nam vorige week een intense wending en in week 6 wordt de hitte opnieuw opgevoerd. Vorige weken maakten duidelijk dat iemand anders achter de relikwieën aan zat, en hun identiteit wordt eindelijk onthuld in week 6.

Destiny 2 -spelers die alleen willen weten wie deze derde partij is, willen misschien nu teruggaan, want er zullen spoilers in het verschiet liggen. De routine voor de reeks speurtochten van deze week is ongewijzigd, maar deze gids laat spelers zien wat ze moeten doen om het hoofdstuk van Sails of the Shipstealer van deze week te voltooien.

GAMERANT VIDEO VAN DE DAG

Gebruik de sterrenkaart op het HELM

Zoals elke week, moeten Destiny 2 -spelers eerst de sterrenkaart gebruiken om een ​​uitzending van Drifter te krijgen. Hij vat samen wat er de afgelopen week is gebeurd, terwijl hij reflecteert op zijn ervaringen met relikwieën die vergelijkbaar zijn met de relikwieën die Destiny 2- spelers hebben verzameld sinds het begin van het seizoen. Nadat hij klaar is met praten, krijgen Destiny 2-spelers de volgende stap in de Quest.

Expedities en Ketchcrash-voltooiingen

Voor de volgende stap moeten Destiny 2- spelers een expeditie voltooien en aan het einde de begraven kist plunderen. Zoals gewoonlijk vereist dit dat spelers voldoende kaartfragmenten en schatcoördinaten hebben om een ​​kaart te herstellen. Door Ketchcrash en Core Playlist-activiteiten zoals Crucible, Gambit en Strikes te voltooien, krijgen spelers die twee bronnen voor het herstellen van kaarten.

De volgende stap is het voltooien van vijf Ketchcrash-activiteiten. Als je er een op Master Difficulty voltooit, krijg je verdere vooruitgang. Als spelers echter niet aan Master Ketchcrash willen deelnemen omdat er geen matchmaking is, kunnen ze in plaats daarvan vijf reguliere Ketchcrash-activiteiten voltooien. Hoewel het wat tijd kost om vijf reguliere Ketchcrash-wedstrijden te voltooien, is deze stap niets vergeleken met vorige week waarvoor 50 kampioenen nodig waren. Zodra beide stappen in de Quest zijn voltooid, wordt de volgende ontgrendeld.

Piratenschuilplaats: de lafaard

Zoals altijd in Sails of the Shipstealer, is de volgende stap na seizoensactiviteiten om naar een Piratenschuilplaats te gaan en de Pirate Lord te doden die de leiding heeft. Als spelers arriveren, zal Spider hen informeren dat hij informatie heeft die suggereert dat de derde partij die op de relikwieën jaagt, mogelijk ook is komen kijken. Niet lang in deze missie, zullen spelers snel ontdekken wie deze derde partij is: de Lucent Hive .

Bij het bereiken van het einde van de Piratenschuilplaats, zullen spelers ontdekken dat de Pirate Lord is gedood door een Lichtdragende Hive Wizard die bekend staat als Ei Arat. Dit gevecht met de baas speelt zich af als elk ander gevecht tegen een lichtdragende korf in de Heksenkoningin-campagne. Zolang spelers haar Super ontwijken en haar Ghost vernietigen, zullen ze geen moeite hebben om deze vijand te verslaan. Daarna moeten spelers ervoor zorgen dat ze het relikwie van Nezarec plunderen dat tussen de stapel schatten ligt.

Keer terug naar de Eliksni-wijk

Zodra de speler in de Eliksni Quarter aankomt, moeten ze naar Drifter en Eido gaan om getuige te zijn van een gesprek tussen hen twee. Als ze klaar zijn met chatten, gaat de Quest door naar de volgende stap. Spelers moeten de Holoprojector buiten de Ether Tank gebruiken. Daar krijgen spelers een bericht van Mithrax. Nadat hij klaar is met praten, krijgt de speler de volgende stap, namelijk praten met Spider in de Ether Tank.

Spider was in staat om de speler in eerdere weken te bedriegen, maar nu Eido de trucs van Spider doorheeft, krijgen spelers een gegarandeerd Red Border-wapen van de Engram, tot grote ergernis van Spider. Op dat moment gaat de Quest door naar de volgende stap en moet de speler tot volgende week wachten om te zien wat er daarna gebeurt.

Zoals altijd moeten spelers ervoor zorgen dat ze naar het radiobericht luisteren op de terminal naast de Holoprojector en het relikwie van Nezarec inleveren bij het HELM om wat extra verhaal te krijgen.

Destiny 2 is nu beschikbaar voor Epic Games Store, PS4, PS5, Stadia, Steam, Xbox One en Xbox Series X/S.

Geef een antwoord