Pokémon Scarlet & Violet heeft veel originele wezens waarvan we alleen maar kunnen speculeren over hun oorsprong. Dat is het geval met de nieuw ontdekte Diglett-achtige Pokémon die zelfs de Ecological Society niet eens kan worden over de achtergrond. Ze weten niet zeker of het de Paldean vorm van Diglett is of een compleet andere soort. Bekijk afbeeldingen van dit witte Digglet-achtige wezen van dichterbij en trek je eigen conclusies of dit een nieuwe Diglett-vorm is of een compleet nieuwe Pokémon.

Pokémon-experts van Serebii.net speculeren dat dit een geheel nieuwe Pokémon-soort is, genaamd Wiglett. Hoewel dat alle informatie is, trekt voor nu zelfs de naam een ​​verband met Diglett, wat betekent dat ze verwant kunnen zijn. Dit verhaal bevestigt alleen maar dat Pokémon Scarlet een levendige wereld zal hebben met nooit eerder vertoonde wezens. Een daarvan is nieuwe giftige Pokémon die door de bossen van Paldea dwaalt.

Dus, is het Diglett van Wiglett? We komen er snel achter wanneer Pokémon Scarlet en Pokémon Violet op 18 november op de Nintendo Switch worden gelanceerd. Blijf in de buurt, want we blijven deze mysterieuze Pokemon onderzoeken!

Ga voor meer informatie over Pokémon Scarlet- en Pokémon Violet-spellen op Volsiz naar Wat is Cyclizar? Is het gerelateerd aan Koraidon & Miraidon, Pokémon Scarlet en Violet Terastral Pokémon, uitgelegd.

Geef een antwoord