Call of Duty: Warzone 2 Battle Royale nadert snel de releasedatum van 16 november. De nieuwe kaart en gameplay voor het vervolg van Warzone werden eerder deze maand tentoongesteld op het Call of Duty Next-evenement. Alsof dat nog niet genoeg voor je was, heeft de community een aantal mensen met voorkennis die ons voortdurend overladen met nieuwe informatie over de aankomende game.

Volgens de befaamde Call of Duty-leaker zullen TheGhostOfHope, de favoriete kleinschalige kaarten van Warzone-spelers, Rebirth Island en Fortune’s Keep, uit het spel worden gehaald na de release van Warzone 2. Dit is logischer aangezien de huidige Warzone naar verluidt zal worden omgedoopt tot Warzone Caldera bij de komst van Warzone 2.

Deze stap is hoogstwaarschijnlijk omdat de ontwikkelaars willen dat de hele spelersbasis naar Warzone 2 verhuist. Deze kleinschalige kaarten, vooral Rebirth Island, hebben lange tijd spelers vermaakt die zich uitgeput voelden door lange speelsessies op grotere kaarten zoals Caldera door te brengen., en zelfs Verdansk. Bovendien zou het jammer zijn om Fortune’s Keep, een vrij nieuwe kaart, zo snel na de introductie te zien verdwijnen. Hopelijk zullen deze kaarten, of een gloednieuwe Resurgence-kaart, ergens in de toekomst aan Warzone 2 worden toegevoegd.

Blijf op de hoogte van Volsiz voor meer Call of Duty-content. Ga in de tussentijd naar ons artikel over Heeft Modern Warfare 2 Skill Based Matchmaking?

Geef een antwoord