Venti was de eerste 5-sterreneenheid in Genshin Impact en misschien wel het krachtigste Genshin Impact – personage op dat moment. Zijn uitrusting draait om de eersteklas crowd control die hij biedt, waarbij hij kleine vijanden in een acht seconden durende windvortex zuigt. Met de release van nieuwere en “zwaardere” vijanden heeft Venti veel van zijn levensvatbaarheid verloren.

Maar maak je geen zorgen, zelfs na alles is de Anemo Archon over het algemeen nog steeds een krachtige eenheid. Als spelers Venti op zijn re-run willen krijgen, is het een goed idee om een ​​van de beste wapens voor Venti in Genshin Impact voor te bereiden.

Bijgewerkt op 28 september 2022 door Nahda Nabiilah: de meest recente release van een nieuwe regio, Sumeru, wordt toegevoegd aan de lijst met belangrijke updates in de game. Voor de volgende paar versies zullen spelers een onderhoudscyclus van vijf weken ervaren, in plaats van de initiële cyclus van zes weken.

Genshin Impact blijft groeien en voegt meer wapens toe sinds de release in 2020. Daarom zullen de meeste personages altijd nieuwe wapens hebben die aan hun uitrusting worden toegevoegd. Wat betreft de Anemo Archon, de beste bogen voor Venti in Genshin Impact zijn nog steeds hetzelfde. Maar aangezien spelers ook een groeiende lijst met eigen uitrusting zouden hebben, zijn hier enkele van de beste wapens voor Venti.

GAMERANT VIDEO VAN DE DAG

11 Windblume Ode

 • Primaire stat
  : 510 aanval
 • Secundaire stat
  : 165 elementaire beheersing
 • R5-effect
  : na gebruik van een elementaire vaardigheid neemt de aanval gedurende 6 seconden toe met 32%.

Windblume Ode is een gratis boog in Genshin Impact, verkrijgbaar bij het Windblume Festival in versie 1.4. Helaas is er momenteel geen alternatieve methode om er een te krijgen na het evenement. Als spelers echter hebben deelgenomen aan het festival en dit wapen bezitten, moeten ze weten dat Windblume Ode een haalbare optie is voor Venti in Genshin Impact. Bij maximale verfijning kan deze boog beter presteren dan R1 Stringless en Sacrificial Bow. Worden die twee echter verfijnd, dan blijft Windblume Ode achter.

10 Groene jacht

 • Primaire stat
  : 510 aanval
 • Secundaire stat
  : 27,6% Crit Rate
 • Effect
  : Bij een treffer hebben normale en gerichte schotaanvallen een kans van 50% om een ​​cycloon te genereren, die voortdurend omringende tegenstanders zal aantrekken, waarbij 40% van de aanval als schade aan deze tegenstanders wordt toegebracht om de 0,5s voor 4s. Dit effect kan slechts eens in de 14 seconden optreden.

Viridescent Hunt is een goed wapen voor op Crit gerichte builds, maar niet zozeer voor de Elemental Mastery-route. Deze boog kan beter presteren dan sommige andere in vergelijking met verfijningsniveau 1, maar bij een hogere verfijning schiet Viridescent Hunt tekort voor Venti omdat de Anemo Archon niet goed kan profiteren van zijn passief.

9 De koordloze

 • Primaire stat
  : 510 aanval
 • Secundaire stat
  : 165 elementaire beheersing
 • Effect
  : Verhoogt de elementaire vaardigheid en elementaire burstschade van de gebruiker met elk 24%.

Het passieve van de Stringless is perfect voor Venti in Genshin Impact, en de sub-stat is zelfs nog beter. Dit wapen is geweldig voor zowel Swirl als DPS Venti, omdat de statistieken van The Stringless geschikt zijn voor beide kanten van de build. De schadeverbetering kan zelfs nog hoger worden – tot 48% als reizigers vijf van de uitrusting krijgen. Deze boog is verkrijgbaar via de standaard en wapenbanner, dus met een beetje geluk zou het niet zo moeilijk moeten zijn om er vijf te krijgen.

8 Offerboog

 • Primaire stat
  : 565 aanval
 • Secundaire stat
  : 30,6% energie opladen
 • Effect
  : nadat de gebruiker een tegenstander met een elementaire vaardigheid heeft beschadigd, heeft die vaardigheid een kans van 40% om zijn eigen cooldown te beëindigen. Dit kan slechts eenmaal per 30 seconden gebeuren.

Als het gaat om The Stringless and Sacrificial Bow, is het enige verschil de Energy Recharge sub-stat. Als spelers Venti’s Elemental Burst met Stringless kunnen behouden, dan is het een betere optie dan Sacrificial Bow. Anders is de Sacrificial Bow de stabielere optie voor Venti in Genshin Impact.

7 De maan van Mouun

 • Primaire stat
  : 565 aanval
 • Secundaire stat
  : 27,6% aanval
 • Effect
  : voor elk punt van de gecombineerde maximale energiecapaciteit van het hele feest, wordt de elementaire burstschade van het personage dat dit wapen uitrust met 0,12% verhoogd. Maximaal 40%.

Mouun’s Moon is een goede optie voor Venti als zijn team bestaat uit energieverslindende eenheden zoals Raiden Shogun en Yae Miko. Hoe meer maximale energie het team heeft, hoe beter de Maan van Mouun zal presteren, en vice versa. Als het feest een lage energietelling heeft, bijvoorbeeld als twee van de teamgenoten slechts een 40-Energy ultimate hebben, dan zal de Mouun’s Moon-buff sterk dalen.

6 Alley Hunter

 • Primaire stat
  : 565 aanval
 • Secundaire stat
  : 27,6% aanval
 • Effect
  : terwijl het uitrustingspersonage zich buiten het veld bevindt, verhoogt dit wapen hun schade elke seconde met 2%, waardoor het een totale boost krijgt van maximaal 20%. Als het personage langer dan 4 seconden op het veld staat, neemt de buff met 4% per seconde af, totdat deze 0% bereikt.

Deze Genshin Impact- boog is alleen verkrijgbaar bij de wapenbanner, dus het kan moeilijk zijn om er een te krijgen als deze niet wordt weergegeven. Maar als spelers er een krijgen, weten ze dat Alley Hunter een geweldige optie is voor schadedealers buiten het veld, zoals Venti.

5 Amos’ boog

 • Primaire stat
  : 608 aanval
 • Secundaire stat
  : 49,6% aanval
 • Effect
  : +12% schade aan zowel Normal Attack als Charged Attack. Nadat een normale of geladen aanval is afgevuurd, neemt de toegebrachte schade elke 0,1 seconde als de pijl in de lucht is met nog eens 8% toe. Dit effect stapelt zich tot 5 keer op.

De passieve boog van Amos is verre van de beste boog voor Venti. Omdat het echter een 5-sterrenwapen is dat een grote verbetering van zijn aanval biedt, is de boog van Amos nog steeds een goede optie voor de Anemo Archon.

4 donderende puls

 • Primaire stat
  : 608 ATK
 • Secundaire statistiek
  : 66,2% CRIT DMG
 • Effect
  : Verhoogt ATK met 20% en verleent de macht van het Thunder Emblem. Op stapelniveaus 1/2/3 verhoogt het Thunder-embleem de DMG voor normale aanvallen met 12/24/40%. Het personage krijgt 1 stapel Thunder Emblem in elk van de volgende scenario’s: Normal Attack-deals DMG (stapel duurt 5s), casting Elemental Skill (stapel duurt 10s); Energie is minder dan 100% (stapel verdwijnt wanneer Energie vol is). De duur van elke stapel wordt onafhankelijk berekend.

Thundering Pulse is slechts een stat-stick voor Venti in Genshin Impact. Deze boog is over het algemeen geweldig voor iedereen, omdat hij een hoge basis ATK en secundaire stat biedt. Venti zal ook profiteren van de ATK-boost die het biedt, hoewel de stat niet erg belangrijk is bij een Elemental Mastery-build.

3 poolster

 • Primaire stat
  : 608 aanval
 • Secundaire statistiek
  : 33,1% Crit Rate
 • Effect
  : +12% op elementaire vaardigheid en burst-schade. Nadat een normale aanval, een geladen aanval, een elementaire vaardigheid of een elementaire burst een tegenstander heeft geraakt, krijgt de speler gedurende 12 seconden een stapel van de versterking van het wapen. Wanneer 1/2/3/4 stapels aanwezig zijn, wordt de aanval verhoogd met 10/20/30/48%.

Deze boog is ontworpen voor Childe in Genshin Impact, maar dankzij de Critical Rate-substat en passieve pasvorm is Polar Star een geweldige optie voor Venti. De Anemo Archon zal de aanvalsbuff niet volledig kunnen benutten, omdat spelers zijn normale en opgeladen aanval moeten vermijden als de belangrijkste bron van DPS, maar het verdienen van stapels via zijn vaardigheid en burst zou triviaal moeten zijn.

2 Hemelwaartse harp

 • Primaire stat
  : 674 aanval
 • Secundaire statistiek
  : 22,1% Crit Rate
 • Effect
  : +20% kritieke schade. Hits gemaakt met deze boog hebben een kans van 60% om een ​​kleine AoE-aanval uit te voeren, met 125% fysieke aanvalsschade. Dit kan slechts eens per 4 seconden gebeuren.

Skyward Harp is een andere toevoeging aan een traditionele Crit-build. In tegenstelling tot sommige andere Skyward-wapens, heeft deze Genshin Impact- boog geen normale of Charged Attack-hits nodig om passieve schade aan te richten, dus het kan een behoorlijke DPS-toevoeging zijn wanneer deze wordt geactiveerd. Skyward Harp is een betrouwbare optie voor Venti, voor zowel Elemental Mastery als Crit-builds.

1 Elegie voor het einde

 • Primaire stat
  : 608 aanval
 • Secundaire stat
  : 55,1% energie opladen
 • Effect
  : +60 Elementair Meesterschap. Elemental Skill- of Burst-hits geven elke 0,2 seconden een stapel. Na het behalen van vier stapels, kan de speler deze verwijderen om een ​​+100 Elemental Mastery en +20% aanvalsverbetering te geven gedurende 12 seconden. Nadat deze buff is geactiveerd, kunnen er geen stapels worden verkregen totdat er 20 seconden zijn verstreken.

Elegy for the End is de beste boog voor Venti in Genshin Impact. De substatistiek van Energy Recharge is misschien overdreven, maar de passieve is de perfecte ondersteunende buff voor het team. Bovendien zijn Swirl-builds zeer levensvatbaar, waardoor Elemental Mastery een geweldige stat is voor Venti.

Genshin Impact is nu beschikbaar op mobiel, pc, PS4 en PS5. Een Switch-versie is in ontwikkeling.

Geef een antwoord