Als het sterfelijke vaartuig van de Anemo-archon, Barbatos, en de eerste van de Zeven die de Reiziger ontmoet bij het betreden van Teyvat, is Venti een charismatisch en belangrijk personage in de verhaallijn van Genshin Impact. Degenen die dit personage en al zijn capriolen leuk vinden, zullen waarschijnlijk blij zijn te horen dat hij als speelbaar personage kan worden vrijgespeeld tijdens zijn tijdelijke personagebanners.

Venti gebruikt een boog en, uiteraard, de kracht van Anemo, aangezien hij de archon van het element is. Zijn speelstijl draait om het beheersen van de plaatsing van de vijand met de kracht van de wind, het activeren van Swirl en het bieden van algemene ondersteuning aan een team. Iedereen die Venti en zijn talenten maximaal wil benutten, heeft de volgende materialen nodig.

GAMERANT VIDEO VAN DE DAG

Nivelleermaterialen

Of een personage nu een nederige sterveling met vier sterren is of een almachtige god, ze hebben nog steeds dezelfde hoeveelheid EXP nodig tussen elk ascensieniveau. Die cijfers worden hier beschreven:

Niveau EXP Moeten
1-20 120.175 24.200
20-40 578,325 115.800
40-50 579.100 116.000
50-60 854.125 171.000
60-70 1.195.925 239.200
70-80 1,611.875 322.400
80-90 (maximaal) 3.423.125 684.800
Totalen: 8.362.650 EXP 1.673.400 Mora

Venti Ascension-materialen

Als de Anemo-archon is het waarschijnlijk geen verrassing dat Venti Anemo-gerelateerde materialen zal gebruiken om te ascenderen. Ten eerste is er natuurlijk de Vayuda Turquoise die alle Anemo-personages moeten gebruiken om te stijgen. Hij heeft ook wat Hurricane Seeds, Slime drops en een lokale specialiteit van Mondstadt nodig. Gelukkig zijn alle Venti-materialen te vinden zonder Mondstadt te verlaten!

Niveau edelstenen Vijandelijke druppels Boss Drops Specialiteit Moeten
twintig 1x Joods Turquoise Sliver 3x Slijmcondensaat 3x Cecilia 20.000
40 3x Joods Turkoois Fragment 15x Slijmcondensaat 2x orkaanzaad 10x Cecilia 40.000
vijftig 6x Vayuda Turkoois Fragment 12x slijmafscheidingen 4x orkaanzaad 20x Cecilia 60.000
60 3x Vayuda Turquoise Chunk 18x slijmafscheidingen 8x orkaanzaad 30x Cecilia 80.000
70 6x Vayuda Turquoise Chunk 12x Slijmconcentraat 12x orkaanzaad 45x Cecilia 100.000
80 6x Vayuda Turkoois Edelsteen 24x Slijmconcentraat 20x orkaanzaad 60x Cecilia 120.000
Totalen:
 • 1x Turkoois Sliver
 • 9x Turkoois Fragment
 • 9x Turkoois Chunk
 • 6x Turkoois Edelsteen
 • 18x condensaat
 • 30x afscheidingen
 • 36x concentraat
46 168 420.000

Edelstenen – Waar Vayuda Turquoise te vinden

Deze elementaire edelsteen wordt gebruikt door alle Anemo-personages. Net als andere elementaire edelstenen, kan het worden verkregen bij het Avonturiersgilde bij het voltooien van dagelijkse commissies of gekocht bij de souvenirwinkels in Liyue en Mondstadt. De meest betrouwbare methode om Vayuda Turquoise te kweken, is echter door bazen te verslaan die het laten vallen. Deze bazen zijn onder meer:

 • Stormterror/Dvalin
 • Anemo-hypostase
 • Maguu Kenki

Bekijk deze gids voor elke mogelijke manier om Vayuda Turquoise te verkrijgen:

Enemy Drop – Waar slijmdruppels te vinden zijn

Het is onwaarschijnlijk dat iemand heel ver in het spel zou komen zonder een overvolle stapel slijmdruppels. Iedereen die problemen heeft, moet echter op een paar plaatsen zoeken om meer te vinden. In de eerste twee regio’s is Slimes in overvloed te vinden in de Stormbearer Mountains, rond de westelijke oever van Cider Lake (in de buurt van Stormterror’s Lair), en op het stukje kust dat uitsteekt in de richting van het Guyun Stone Forest, ten noorden van Liyue Harbor. In Inazuma lijkt Yashiori Island een Slime-hotspot te zijn, terwijl Slimes in Sumeru niet zo gewoon zijn, maar in goede aantallen te vinden zijn in Old Vanarana.

Een handige truc is het activeren van Ley Line Outcrops. De vijanden zullen nog steeds hun matten laten vallen zonder dat de speler de hars betaalt voor de algemene beloningen. Dit kan een behoorlijk fatsoenlijke manier zijn om Slime-materialen te bewerken, omdat ze vaak voorkomen in de groep vijanden geproduceerd door een Ley Line Outcrop, vooral in Mondstadt en Liyue.

Boss Drop – Hurricane Seeds krijgen

Hurricane Seeds, die eruitzien als een kleine blauwe vlinder, zijn een boss drop die Venti gebruikt om te stijgen. Deze worden verkregen door het verslaan van de Anemo Hypostasis in Mondstadt, gelegen in het Stormbearer-gebergte.

Merk op dat deze baas immuun is voor Anemo-schade, dus het is niet het verstandigste idee om Venti in dit gevecht te gebruiken.

Deze gids kan helpen bij de Anemo Hypostase, mocht het een uitdaging blijken te zijn:

Lokale specialiteit – Waar vindt u Cecilias

Gezien het feit dat Windwheel Asters rond standbeelden van Barbatos groeien en een windthema hebben, zou je denken dat hun sterfelijke vaartuig, Venti, ze zou gebruiken om op te stijgen. In plaats daarvan gebruikt Venti eigenlijk een andere bloem die alleen in Mondstadt groeit: Cecilias, zijn favoriete bloem en verwerkt in zijn outfit. Deze witte bloemen groeien maar op één plek in het wild: Starsnatch Cliff.

Als spelers het moeilijk vinden om er genoeg uit het wild te verzamelen, kunnen ze op andere manieren worden verkregen. Net als veel andere lokale specialiteiten kunnen ze worden gekweekt in de Serenitea Pot. Flora, het jonge meisje dat de bloemenwinkel in Mondstadt runt, zal ook wat Cecilia’s verkopen. Ze biedt er elke drie dagen vijf aan en rekent voor elk 1.000 Mora.

Venti Talent-materialen

Barbatos nam de vorm aan van een oude vriend als zijn sterfelijke vaartuig – een bard. Het is dan ook waarschijnlijk geen schok dat de talentenboeken die Venti gebruikt die van de Ballad-serie zijn. Bovendien heeft hij wat meer Slime-drops nodig, een Crown of Insight voor elk talent en een deel van de Tail of Boreas, die Andrius heeft gedropt na het voltooien van de Wolf of the North-uitdaging.

Niveau Boeken Veel voorkomende druppels Trouncematten Kroon van inzicht Moeten
1-2 3x Leringen van Ballad 6x Slijmcondensaat 12.500
2-3 2x Gids voor Ballad 3x slijmafscheidingen 17.500
3-4 4x Gids voor Ballad 4x Slijmafscheidingen 25.000
4-5 6x Gids voor Ballad 6x Slijmafscheidingen 30.000
5-6 9x Gids voor Ballad 9x slijmafscheidingen 37.500
6-7 4x Filosofieën van Ballad 4x Slijmconcentraat 1x Staart van Boreas 120.000
7-8 6x Filosofieën van Ballad 6x Slijmconcentraat 1x Staart van Boreas 260.000
8-9 12x Filosofieën van Ballad 9x Slijmconcentraat 2x Staart van Boreas 450.000
9-10 (maximaal) 16x Filosofieën van Ballad 12x Slijmconcentraat 2x Staart van Boreas 1x Kroon van Inzicht 700.000
Totalen:
 • 3x leringen
 • 21x Gids
 • 38x filosofieën
 • 6x condensaat
 • 22x afscheidingen
 • 31x Concentraat
6 een 1.652.500
Totalen x3:
 • 9x lessen
 • 63x Gids
 • 114x filosofieën
 • 18x condensaat
 • 66x afscheidingen
 • 93x concentraat
achttien 3 4.957.500

Talentenboeken – Ballad

Deze bard heeft nogal wat van de Ballad-boeken nodig om zijn talenten volledig te benutten. Hoewel ze op een paar manieren te vinden zijn, is de belangrijkste manier waarop spelers talentmateriaal in handen krijgen via hun respectievelijke domeinen.

De Ballad-serie wordt beloond voor het opruimen van het Forsaken Rift-domein op woensdag, zaterdag of zondag.

Trounce Materialen – Tail of Boreas

Er waren eens Barbatos en Andrius beiden in Mondstadt onder de heerschappij van Decarabian. Nadat hij deze heerser had omvergeworpen, steeg Barbatos op om een ​​van de zeven archonten te worden, terwijl Andrius zijn eigen macht in het land verspreidde om het te helpen bloeien en vervolgens stierf. Hoe passend is het dan dat het schip van Barbatos, Venti, opnieuw contact moet zoeken met zijn voormalige bondgenoot om zijn vaardigheden te verbeteren. Venti gebruikt de Tail of Boreas, een van de drops van Andrius na het voltooien van de Wolf of the North-uitdaging, om zijn talenten te versterken.

Kronen van inzicht

Net als elk ander personage heeft Venti een Crown of Insight nodig voor elk van zijn drie talenten om ze te maximaliseren van level 9 tot level 10. Deze worden verkregen door offers te brengen aan de Frostbearing Tree op Dragonspine, de Tree of Dreams in Sumeru, of de Heilige Sakura in Inazuma. Je kunt er een verdienen door de Lumenstone Adjuvant te verhogen naar niveau 4. Het zijn ook beloningen tijdens speciale evenementen.

Genshin Impact is beschikbaar op pc, PS4, PS5 en mobiele apparaten, met een Nintendo Switch-versie in ontwikkeling.

Geef een antwoord