Craften is niet zo belangrijk in Lost Ark, maar het verzamelen van middelen heeft veel belangrijke connecties met andere delen van het spel. Veel waardevolle wekelijkse en gildetaken vereisen het verzamelen van middelen, terwijl je moet verzamelen om de World Tree Leaves-verzamelobjecten te krijgen. Naarmate je meer gaat jagen, wordt de vaardigheid Hunting Tap beschikbaar. Hier leggen we uit hoe lang het duurt voordat je een Hunting Trap kunt verzamelen in Lost Ark.

Hoe werken Lost Ark-jachtvallen?

Jachtvallen kunnen op specifieke plekken op kaarten worden gelegd waar jagen een geldige verzamelvaardigheid is. Zodra je de vaardigheid Hunting Trap op jachtniveau 30 hebt verworven, worden de valstrikken duidelijk op je kaart weergegeven. Je kunt maar één val tegelijk laten leggen, maar het is oké om het gebied te verlaten en later terug te komen om het te verzamelen. Om de beloningen te krijgen, moet je 15 minuten wachten voordat je je Jachtval ophaalt. Als je klaar bent, moet je de val binnen 45 minuten ophalen. Je kunt zien hoe lang je nog in de val zit (zowel voordat deze beschikbaar is als hoe lang deze verloopt) door op het belpictogram linksboven in je scherm te klikken.

Gerelateerd: Beste jachtplekken in Lost Ark

Of jachtvallen een geldige methode zijn om middelen te verzamelen, is een persoonlijke voorkeur. Vallen verbruiken veel meer levensenergie (1.000 per val) dan de traditionele methode (90) en je krijgt veel minder in termen van totale middelen. Bovendien tellen Trap Hunting-beloningen niet mee voor speurtochten zoals Una’s Tasks. Je krijgt ook minder XP per levensenergie (1,8 versus 2,5). Ze zijn echter veel minder tijdrovend, vooral als je andere activiteiten hebt die je in de buurt kunt doen terwijl je val is gezet.

We hebben alles wat je nodig hebt op Lost Ark in Volsiz! Waarom kijk je niet eens naar Waar vind je Lullaby Island in Lost Ark, of Wat zijn Chaos Gates in Lost Ark??

Geef een antwoord