In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers een aantal voortreffelijke maaltijden bereiden met de ingrediënten die in de biomen te vinden zijn. Terwijl sommige van deze recepten slechts een handvol ingrediënten nodig hebben, hebben andere tot vijf items nodig. De Aardappelpreisoep is een vijfsterrenrecept en je hebt vijf verschillende ingrediënten nodig om het te maken in Disney Dreamlight Valley. Deze ingrediënten groeien in verschillende biomen, dus spelers moeten die regio’s eerst ontgrendelen. Hier leest u hoe u de Aardappelpreisoep kookt in Disney Dreamlight Valley.

Aardappelpreisoep koken in Disney Dreamlight Valley

De Aardappelpreisoep is een vijfsterrenrecept dat op elk fornuis kan worden gekookt, en je hebt één stuk steenkool nodig om het te maken. Je kunt de Aardappelpreisoep consumeren om 1.984 energie te krijgen of het verkopen voor 1.431 Star Coins. Op dezelfde manier kun je dit recept cadeau doen aan een metgezel om hun vriendschapsniveau te verhogen. Het recept voor Aardappel Preisoep heeft de volgende ingrediënten nodig:

  • 1x Aardappel
  • 1x Knoflook
  • 1x ui
  • 1x Melk 
  • 1x Leek

Aardappelen en Prei zijn te koop bij de Vergeten Landen. Je moet dit bioom ontgrendelen met 15.000 Dreamlight en Goofy’s Stall repareren om deze ingrediënten te kopen. Op dezelfde manier kan Ui worden gekocht bij Goofy’s Stall in het Forest of Valor. Je kunt ook zaden kopen voor deze ingrediënten en ze oogsten in de buurt van je huis op de Plaza. Het lastigste ingrediënt voor dit recept is knoflook, en het wordt ook gevonden in het Forest of Valor.

Waar vind je knoflook in Disney Dreamlight Valley?

In tegenstelling tot Onions kunnen spelers geen knoflook kopen in Disney Dreamlight Valley. Dit betekent dat je ze vanaf de grond moet vinden en foerageren. Knoflook groeit ondergronds, en een lichtgroene lommerrijke scheut is te zien op het grondoppervlak bij het Forest of Valor. Je ziet de optie Oogst verschijnen terwijl je deze lichtgroene scheuten kruist. Verzamel het ingrediënt en begin met het koken van heerlijke recepten in Disney Dreamlight Valley.

Vraagt ​​u zich af hoe u aan enkele van de unieke ingrediënten kunt komen? Bekijk Hoe vaak paaien paddenstoelen in Dreamlight Valley? en Hoe knoflook te vinden in Disney Dreamlight Valley in Volsiz.

Geef een antwoord