Je moet Overwatch 2 sms-beveiliging instellen en een telefoonnummer aan je account toevoegen als onderdeel van een nieuwe Defense Matrix om het vervolg op de shooter te spelen. Deze sms-beveiliging koppelt een uniek telefoonnummer aan je Battle.net-account en je kunt Overwatch 2 niet spelen zonder dit te doen. Dit is slechts een van de weinige beveiligingsmaatregelen die aan Overwatch 2 worden toegevoegd, dus hier is wat u moet doen om Overwatch 2 sms-beveiliging voor het Defense Matrix-initiatief te activeren.

Overwatch 2 sms-beveiliging gebruiken en een telefoonnummer toevoegen aan je Battle.net-account

(Afbeelding: © Blizzard Entertainment)

Het toevoegen van een Overwatch 2-telefoonnummer aan je Battle.net-account is niet alleen een extra beveiligingsmaatregel voor jou en Blizzard, het is ook vereist om te spelen. Zorg ervoor dat je ook je accounts samenvoegt voor Overwatch 2 account merge en cross-progression als je Overwatch 1 op meerdere platforms hebt gespeeld. Dit is wat je moet doen om een ​​telefoonnummer toe te voegen aan je Battle.net-account voor Overwatch 2:

1. Log in op Battle.net, klik op je accountnaam in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens ‘Accountinstellingen’.

2. Klik op ‘Accountgegevens’ en klik onder het kopje ‘Telefoonnummer’ op ‘Telefoonnummer toevoegen’

3. Voer uw telefoonnummer in om een ​​sms-bericht met een verificatiecode op uw mobiele telefoon te ontvangen.

4. Typ en verzend de code en je hebt met succes een telefoonnummer aan je account gekoppeld.

Houd er rekening mee dat het telefoonnummer dat je gebruikt voor Overwatch 2 sms-beveiliging niet al in gebruik kan zijn op een ander Battle.net-account. Bovendien kunt u bij het invoeren van een telefoonnummer de toegangscode niet wijzigen, omdat deze gebonden is aan het Land/Regio van uw account. Als u dat wilt wijzigen, moet u dit doen via de klantenondersteuning van Blizzard. Om ervoor te zorgen dat je soepel in Overwatch 2 komt, moet je dit regelen voordat Overwatch 1 op 3 oktober wordt afgesloten, en als je extra hulp nodig hebt bij het toevoegen van Overwatch 2 sms-beveiliging, kun je de voorbereiding voor lancering lezen (opent in nieuw tabblad) gids hier.

Wat is Overwatch 2 Defense Matrix?

Overwatch 2 gevechtspas

Bekijk de eerste Overwatch 2-gevechtspas en kijk welke skins en andere beloningen je kunt ontgrendelen.

Je kent het waarschijnlijk als D.Va’s projectiel-etende schildvaardigheid, maar de Overwatch 2 Defense Matrix is ​​ook de naam van een nieuw initiatief dat Blizzard toevoegt om storende gameplay en spelersgedrag te minimaliseren. Aangezien Overwatch 2 een gratis te spelen spel zal zijn, wat betekent dat iedereen het kan spelen, zijn er extra beveiligingsfuncties nodig om de gezondheid van het spel te behouden en spelers te beschermen tegen valsspelers en andere lastige spelers. Hier zijn enkele nieuwe dingen die Blizzard implementeert of bestaande functies die worden bijgewerkt om Overwatch 2 te verbeteren:

  • Sms-beveiliging: als spelers een uniek telefoonnummer moeten hebben dat aan hun account is gekoppeld om het spel zelfs te kunnen spelen, is het veel moeilijker om alternatieve accounts aan te maken om bans te omzeilen en cheats te gebruiken. Het helpt ook om uw identiteit en eigendom van uw account te verifiëren als u wordt gehackt.
  • Audiotranscripties voor voicechat: Machine learning zal blijven worden gebruikt om giftige tekstchat, bedrog en storend gedrag te detecteren. Dit wordt aangevuld met een nieuwe functie voor audiotranscriptie waarmee Blizzard een tijdelijke spraakopname van een gemelde speler kan verzamelen die kan worden omgezet in tekst en kan worden geanalyseerd op storend gedrag. Houd er rekening mee dat dit systeem alleen werkt op een speler die recentelijk is gemeld en dat voicechat-opnames van die speler “snel” worden verwijderd na transcriptie. De tekstbestanden worden ook “uiterlijk 30 dagen na de audiotranscriptie” verwijderd.
  • Nieuwe gebruikerservaring voor de eerste keer (FTUE): Nieuwe spelers die hun account aanmaken en inloggen bij Overwatch 2 na de lancering, krijgen te maken met de FTUE, die beperkt wat ze kunnen spelen om te voorkomen dat ze overweldigd raken wanneer ze beginnen. In het begin kun je niet alle spelmodi spelen of alle helden gebruiken, maar je zult ze in de loop van de tijd allemaal ontgrendelen. De competitieve modus is nu ontgrendeld na het winnen van 50 Quick Play-wedstrijden. Houd er rekening mee dat feesten met andere spelers de meeste FTUE-beperkingen opheft, dus je kunt relatief vrij met vrienden meedoen.
  • Ping-systeem: naast het traditionele communicatiewiel dat sinds het begin in Overwatch 1 bestaat, bestaat er een nieuw ping-systeem in Overwatch 2 om spelers te helpen communiceren zonder voicechat. Dit systeem maakt gebruik van uitgebreide communicatie en contextuele pings om tijdens een wedstrijd specifieke dingen op te roepen, zoals het markeren van vijanden, het markeren van een locatie die je van plan bent aan te vallen of te verdedigen, of het starten van een aftelling van drie seconden om met je team te coördineren.
  • Aanbevelingen herwerken: Aanbevelingen worden geconsolideerd en aangepast om positieve spelers te helpen een hoog goedkeuringsniveau te behouden en ervoor te worden beloond. Er is nu slechts één goedkeuringscategorie, in tegenstelling tot de drie categorieën die momenteel in Overwatch 1 bestaan, en je kunt in elke wedstrijd spelers in je team steunen.
  • Geen zichtbare spelersniveaus of competitieve rangen meer: ​​Overwatch 2 schrapt het nivellering- en portretsysteem van Overwatch 1 ten gunste van Battle Pass-nivellering en aanpasbare naamplaten. In het pre-matchscherm voor Competitive matches worden spelersrangen ook verborgen. Beide wijzigingen zijn bedoeld om het vermogen van spelers om anderen te beoordelen te beperken voordat een wedstrijd is begonnen en moeten voorkomen dat spelers opgeven, wedstrijden gooien en vroegtijdig stoppen.

Geef een antwoord