Nu je een vriendschap van niveau 10 met Remy hebt bereikt en hij weet dat hij je kan vertrouwen, is het tijd voor zijn laatste zoektocht. Hier leest u hoe u uw favoriete Disney-rat kunt helpen een van zijn favoriete recepten te herontdekken.

Hoe de laatste zoektocht van Remy in Dreamlight Valley te voltooien

Zodra Remy level 10 heeft bereikt en je het Sunlit Plateau hebt ontgrendeld, praat je met Remy. Hij zal je vertellen dat hij zich een speciaal toetje probeert te herinneren waar hij van hield, maar dat hij is vergeten. Ga Merlijn om hulp vragen en Merlijn zal je vragen om de receptnotities in zijn bibliotheek door te spitten. Ga het huis van Merlijn binnen en onderzoek de boekenplanken langs de achtermuur totdat je gouden glitters vindt.

Het recept dat je gaat opgraven vereist drie gezuiverde nachtscherven, wat betekent dat je 15 nachtscherven en 3 droomscherven naar het knutselstation moet brengen. Zodra je de gezuiverde nachtscherven hebt, breng je ze naar WALL-E. WALL-E vermaalt de gezuiverde nachtscherven tot poeder. Combineer de poeder met 15 sneeuwballen in een knutselstation om ijsbrij te maken.

Keer terug naar Remy met de ijsbrij, die dan een vaste waarde wordt en te koop is bij Chez Remy.

Op dit punt zal Remy je een recept voor vanille-ijs geven. Gebruik het recept om het te leren en combineer vervolgens een van elk van de volgende ingrediënten op een fornuis:

  • Vanille
  • Suikerstok
  • Melk
  • Slush ijs

Hiermee maak je viersterren vanille-ijs. Geef het ijs aan Remy, die zowel de zoektocht zal voltooien als je de beste chef-kokplank zal geven.

Op zoek naar meer Dreamlight Valley-content op Volsiz? Bekijk Hoe je The Secret Door voltooit in Disney Dreamlight Valley.

Geef een antwoord