Rockstar Games en paaseieren gaan samen als pindakaas en chocolade. Elk van hun enorme titels bevat verschillende knipogen en knipogen naar verschillende elementen uit het echte leven en andere titels. Het zou dus niet schokkend moeten zijn dat er als onderdeel van het Grand Theft Auto 6-lek een handvol paaseieren werd onthuld. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Gelekte GTA 6 Easter Eggs

10. Stem in de stormafvoer

We zijn grote fans van horror, dus alle paaseieren met ieders favoriete moordende clown/kosmische spin zijn een overwinning in ons boek.

9. Groot kattenhuis

Deze is waarschijnlijk een verwijzing naar de Tiger King zelf, Joe Exotic. Als vindbaar in de spelbestanden worden twee items vermeld: Big Cat Mansion en Big Cat Cage. Dit zou natuurlijk ook de terugkeer kunnen betekenen van El Rubio van Grand Theft Auto Online, die dol was op zijn zwarte panter.

8. Bonnie en Clyde

Een ander mysterie dat moet worden opgelost in Grand Theft Auto 6 draait om de legendarische criminelen Bonnie en Clyde. Het beruchte stel beroofde talloze banken, winkels en uitvaartcentra in het middenwesten voordat ze in 1934 door de politie werden neergeschoten.

7. Dansermysterie

Bij dit dansersmysterie is een stalker betrokken en hij zou de speler kunnen zien omgaan met een bizar moordmysterie. Dit is zeker niet iets voor kinderen.

6. Magazijn voor seksrobots

Een magazijn vol seksrobots? Wat zou hier mis kunnen gaan? Voeg meer manieren toe om de speler te laten communiceren met NPC’s, ala RDR2, en we zijn er zeker van dat GTA 6 een beoordeling voor volwassenen verdient.

5. Spookmagazijn

Is het op dit moment zelfs mogelijk dat een Rockstar-game geen spookpaasei bevat? Wat nog moet worden bepaald, is of het gewoon een geest in een magazijn is of een meer betrokken ervaring.

4. Satanistisch huis

Hoewel er op dit moment geen concrete details zijn en dingen aan verandering onderhevig zijn, zou dit een van de donkerste paaseieren in een Rockstar-game kunnen zijn. Dat of de huiseigenaar is gewoon een grote fan van de band Ghost.

3. Zandsfinx

Dit moet een zandsculptuur zijn van een sfinx op een strand.

2. UFO

UFO’s zijn een veelvoorkomend paasei in Rockstar-games, met de meer recente verschijningen in Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2. Als zodanig is het niet zo verwonderlijk dat buitenaardse wezens hun weg terug zullen vinden naar Grand Theft Auto 6.

1. Skunk Ape

Bigfoot is verschenen in tal van Rockstar-titels met enkele opmerkelijke optredens in Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption. Nu Grand Theft Auto 6 terugkeert naar Florida, is uitgelekt dat we de neef van Bigfoot, de Skunk Ape, zullen tegenkomen. Deze cryptide heeft naar verluidt een uiterlijk dat erg lijkt op dat van Bigfoot, maar heeft ook een unieke penetrante geur.

Bekijk voor meer Grand Theft Auto-goodies de duurste kleding in GTA V Online op Volsiz.

Geef een antwoord