Overwatch 2 is hier en brengt een mix van oude en nieuwe content voor spelers. Een van de nieuwe functies in Overwatch 2 is de SMS-beveiliging. Het instellen van SMS-beveiliging is een vereiste voor spelers die inloggen op Overwatch 2, dus het is belangrijk om het eerder vroeger dan later uit de weg te ruimen.

Sms-beveiliging instellen in Overwatch 2

Het koppelen van een telefoonnummer aan je Battle.net-account is vrij eenvoudig. Door de onderstaande stappen te volgen, kunnen spelers dit uit de weg ruimen, zodat ze naar de Overwatch 2-wedstrijden kunnen gaan.

  1. Ga naar Battle.net en log in op het account dat je gaat gebruiken om Overwatch 2 te spelen.
  2. Navigeer naar het gedeelte Accountinstellingen van Battle.net.
  3. Ga naar het tabblad Accountdetails in de Accountinstellingen en scrol omlaag om de knop Telefoonnummer toevoegen te vinden.
  4. Zodra een telefoonnummer is ingevoerd, ontvangen spelers een sms-verificatienummer. Kopieer dit nummer naar Battle.net en het telefoonnummer wordt aan het account gekoppeld.

Wat doet SMS-beveiliging in Overwatch 2?

SMS-beveiligingen in Overwatch 2 dienen gewoon als beveiligingsmaatregel voor spelers. Als u een telefoonnummer aan uw account heeft gekoppeld, betekent dit dat u sneller en gemakkelijker waarschuwingen en meldingen ontvangt en voegt u ook een extra beveiligingslaag toe met de sms-verificatienummers die af en toe worden verzonden bij het inloggen.

Geïnteresseerd in andere handige Overwatch 2-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk hoe je Junker Queen speelt in Overwatch 2 – Tips en vaardighedengids op Volsiz!

Geef een antwoord